Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benimde pazar günü kayınvalidem yapmıştı kase kase yedim annemde yapar zaten gene yerim bu sene yapmam heralde bende

aşk kelebek bende boş tabak vermekten hoşlanmam asla
alt kata bile o an bişey yapamasamda çubuk kreker ne bileyip hazır kek koyarım çocuklar yer diye yemek felan koymuyorum çünkü onlar 6 yiyiolar ben anca işten çıkıyorum kalıyor çöpe atıyorlar kaç kez gördüm 🙁 öyle olunca avare şeyler koyarım ama anneme herşeyden bol bol yerler açıp birde tşk ederler

bende dün akşam kuru fasulyemı ıslattım bugun yapacagım inşallah

kızlar kuru böreklerımı bozuluktan cıkardım yogurt ve zeytınyagını karstırıp uzerne doktum fırına verdm fırından cıkınca uzerını örttum süper yumuşak oldu afıyetle yedık

kızlar size dün akşam yaptıgım patates kekinin tarifini vermek istiyorum çok güzel oluyor deneyin 🙂

PATATES KEKİ

Malzemeler

2 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt veya yoğurt
2 yumurta
3 adet patates
2 adet soğan (küçükle orta arası )
1 tutam nane
1 tutam karabiber
1 tutam pul biber
tuz vede kabartma tozu 🙂

yapılışı;

patatesleri küp küp kesin soğanıda aynı şekilde,üzerine sıvıyağı vede sütü ekleyin 2 yumurta kırın,unu ekleyin kabartma tozunuda ekleyip karıştırın..bir kaç kere karıştırdıktan sonra baharatlarını ve tuzunuda ekleyip iyice karıştırın ve karışımı tepsiye dökün..200derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin veee sonuç mükemmel deneyin zararlı çıkmayacaksınız 🙂

günaydın elcincim naber
sen evde kaçta oluyorsun kuzum yemek işleri felan nasıl yetişiyor mu akşamdan mı yapıyorsun senin ev hali nasıl çalışmaya başladıktan beri

Allah razı olsun kızlar hepimizin hayrı kabul olur Inşallah

yapımı cok kolaydı önce yapabilir miyim diye tereddüt ettim ama annemin tarif ettiği gibi yapınca güzel oldu.

eşim mesaj atmış ben işe gelmeden bir kase daha yedim hatun eve gidince şaşırma yazmış😀