C cikletimnerde Forum Okuru 6 Aralık 2011 #3.661 kızlar günaydın ben geldim..nasılsınız..bi kaç parça bişiler almıssınız bende almıstım dün.. yer gök aşkın son partını izledim evde izleyememiştim.. sahilim çok güzeldi dimi..ama haftaya yine kıyametler kopcek valla 😀
kızlar günaydın ben geldim..nasılsınız..bi kaç parça bişiler almıssınız bende almıstım dün.. yer gök aşkın son partını izledim evde izleyememiştim.. sahilim çok güzeldi dimi..ama haftaya yine kıyametler kopcek valla 😀
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.662 twettysale' Alıntı: Günaydın kızlarr huzurlu 1 gün diliyorum Genişletmek için tıkla ... amin inşallah kızlar bu sabah ben kırmızı kazar gıydım oda arkd.kırmız kazak giymiş pişti olduk
twettysale' Alıntı: Günaydın kızlarr huzurlu 1 gün diliyorum Genişletmek için tıkla ... amin inşallah kızlar bu sabah ben kırmızı kazar gıydım oda arkd.kırmız kazak giymiş pişti olduk
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.663 ŞIPIDIK' Alıntı: canım sağlıksız olduğunu biliyorum ama herzaman kendim yapamıyorum zaman yetmiyor evde bulunduruyorum acil durumlar için. :şerefe: Genişletmek için tıkla ... tarhana al canım oda hazır çorba gibi zaten hem sağlıklıda
ŞIPIDIK' Alıntı: canım sağlıksız olduğunu biliyorum ama herzaman kendim yapamıyorum zaman yetmiyor evde bulunduruyorum acil durumlar için. :şerefe: Genişletmek için tıkla ... tarhana al canım oda hazır çorba gibi zaten hem sağlıklıda
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.664 aşkkelebeği' Alıntı: amin inşallah kızlar bu sabah ben kırmızı kazar gıydım oda arkd.kırmız kazak giymiş pişti olduk Genişletmek için tıkla ... kazak diyecektim
aşkkelebeği' Alıntı: amin inşallah kızlar bu sabah ben kırmızı kazar gıydım oda arkd.kırmız kazak giymiş pişti olduk Genişletmek için tıkla ... kazak diyecektim
twettysale Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.665 Bende bugün kırmızı giydim siyah elbise altına da kırmızı çorap giydim bayılıyorum kırmızı-siyah uyumuna
Bende bugün kırmızı giydim siyah elbise altına da kırmızı çorap giydim bayılıyorum kırmızı-siyah uyumuna
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.666 ŞIPIDIK' Alıntı: tesadüf :örgü: naberrr 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim şekercim birazdan kaçıp kanıt izleyip geleceğim
ŞIPIDIK' Alıntı: tesadüf :örgü: naberrr 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim şekercim birazdan kaçıp kanıt izleyip geleceğim
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.667 tesaduf' Alıntı: iyiyim şekercim birazdan kaçıp kanıt izleyip geleceğim Genişletmek için tıkla ... kaçma kız ALLAHIN izniyle git 😀 tesadüfüm sen evlenince yer değişikliği yaptın mı
tesaduf' Alıntı: iyiyim şekercim birazdan kaçıp kanıt izleyip geleceğim Genişletmek için tıkla ... kaçma kız ALLAHIN izniyle git 😀 tesadüfüm sen evlenince yer değişikliği yaptın mı
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.669 kızlar evi sirkeli su ile silioruz ya hani içine deterjan katsak ne olur
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.670 aşkkelebeği' Alıntı: kaçma kız ALLAHIN izniyle git 😀 tesadüfüm sen evlenince yer değişikliği yaptın mı Genişletmek için tıkla ... o zaman Allah'ın izni ile bir koşu kanıt izleyip geleceğim. Ne gibi yer değişikliği canım
aşkkelebeği' Alıntı: kaçma kız ALLAHIN izniyle git 😀 tesadüfüm sen evlenince yer değişikliği yaptın mı Genişletmek için tıkla ... o zaman Allah'ın izni ile bir koşu kanıt izleyip geleceğim. Ne gibi yer değişikliği canım