Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hiç öle bişiler görmedim çok şükür. görmekte istemem. sıyırabilirim.
hadi dokundun çarparsa napıcan. delirirsin.
Halk arasında öle bi tabir var ya ... çarpması diye.

bebişim küçük olanlara değil büyük olanlara dokunucaksın
onlar genelde evliya fln oluomuş çarpması gibi bişiy olmaz

ama kızlar böle şeyler yaşayınca insan tetikte oluo herhalde
geçen gün akşam artık odamın kapısını kapadım karanlık ışıklarıda söndürdüm bütün antrenin ışıklarıda kapalı akşam çıkarken geç çıkıyorum servis için kapıyı ben kitliyorum
neyse kapıyı kitledim arkamda bir gölge hani hep beyaz bekleriz ya bu sefer kara başladı bana doğru gelmeğe aaaaaaa bi bağrıom
esen hanımm ne oldu nie bağrıyorsunuz meğer başka odadaki arkadaşta yeni çıkıomuş görmedim onu dedim ay kusura bakmayın x bey ben şey sandım

aa hayallerimi yıktın bana çok mistik geliyordu ya hindistan öyle bir hava yok mu orda

hiç öle bişiler görmedim çok şükür. görmekte istemem. sıyırabilirim.
hadi dokundun çarparsa napıcan. delirirsin.
Halk arasında öle bi tabir var ya ... çarpması diye.

şıpık ben evlenene kadar hiç öyle bişey yaşamadım ama geçen gün eşimle ikimiz aynı şeyi yaşayınca çok etkilendik
hep sıyırırım bidaha konuşamam veya bayılırım diye düşünüyordum ama korkudan az kalsın altıma kaçırıyordum zaten başlamıştım damlatmaya

töbe yarabbim yaa koptummm

ayetel kürsiyi okumak lazım hemen. bide nasla felak.
ayetel kürsiyi ezberlemem lazım.

valla şıpıdık hava kararıo çıktığım saatte biraz yolumz sapa inler fln oynuo yani o hesap
aşağı yola inene kadar nas süresini okuyorum epey yol yürüyoum çünkü annem çok dio karanlığa kalma git ordabekle servisini çık herkesle die ama çok soğuk ya dışarda 45 dk beklenmez yani mecbur duruom burda