hiç öle bişiler görmedim çok şükür. görmekte istemem. sıyırabilirim.
hadi dokundun çarparsa napıcan. delirirsin.
Halk arasında öle bi tabir var ya ... çarpması diye.
dedim ay kusura bakmayın x bey ben şey sandım 
tesadüf eski çalıştığım şirketle gitmiştik hindistana inan bana o kadar kötü bir yerki
öyle kötü kokuyorki anlatamam sana
hijyene önem veriyorlar sende benim gibi cır cır olursun dudakların uçuklar tiksintiden kollarım, boynum kabarcıklarla dolmuştu
benim hayalimde barbados'a gitmek var, kocamla kumsala uzanıp coctail içmek mavi tur'a çıkmak istiyorum🙂
bana çok mistik geliyordu ya hindistan öyle bir hava yok mu ordahiç öle bişiler görmedim çok şükür. görmekte istemem. sıyırabilirim.
hadi dokundun çarparsa napıcan. delirirsin.
Halk arasında öle bi tabir var ya ... çarpması diye.
bebişim küçük olanlara değil büyük olanlara dokunucaksın
onlar genelde evliya fln oluomuş çarpması gibi bişiy olmaz
ama kızlar böle şeyler yaşayınca insan tetikte oluo herhalde
geçen gün akşam artık odamın kapısını kapadım karanlık ışıklarıda söndürdüm bütün antrenin ışıklarıda kapalı akşam çıkarken geç çıkıyorum servis için kapıyı ben kitliyorum
neyse kapıyı kitledim arkamda bir gölge hani hep beyaz bekleriz ya bu sefer kara başladı bana doğru gelmeğe aaaaaaa bi bağrıom
esen hanımm ne oldu nie bağrıyorsunuz meğer başka odadaki arkadaşta yeni çıkıomuş görmedim onudedim ay kusura bakmayın x bey ben şey sandım
![]()

şıpık ben evlenene kadar hiç öyle bişey yaşamadım ama geçen gün eşimle ikimiz aynı şeyi yaşayınca çok etkilendik
hep sıyırırım bidaha konuşamam veya bayılırım diye düşünüyordum ama korkudan az kalsın altıma kaçırıyordum zaten başlamıştım damlatmaya
amin hepimizin hakkında hayırlısını versin🙂🙂
Allahım hayırlısını nasip etsin kuzucum benim nede yakışır sana.