kızlarr elimdeki kitabı bitirmeden bugün yine kitap aldım
üstelik kendime söz vermiştim elimdekileri bitircem almıcam die eşimden de ona göre harçlık aldım ama dayanamadım aldım kitap ya 🙁(
üstelik avonada 20 tl borcum vardı bütçemi sarsıyorum ya
ben akşam kemikli kurban etlerini pişirdim 15 dk pişirdim bir açtım tencereyi kemiklerle etler tamamen birbirinden ayrılmıştı birkez daha hayran kaldım düdüdüklüye korkulacak birşey yok bence normal tencere hayatta öyle bir performans sergileyemezdi
kızlar eşim dün prim almış
ev taksitimizin ilk 3 taksitini ve evlenirken mobilyalar ve düğün için çekmiş olduğumuz kredinin tümünü şuan itibarıyla ödemiş bulunuyoruz
Rabbim ödemesi olan herkese yardım etsin ve kolaylık sağlasın Inşallah
amin cnm hayırlısı olsun Rabbim herkese ödeme kolaylığı versin
cnm özel değilse sizin orda ev taksitleri ne kadar yani bura göre merak ediyorum.
ist.da daha pahallı diolar ama bizim burda da az sayılmaz üstelik artn taksit yapıolar çok riskli gelio bana öle
cnm ben başka bişiy almıorum ıvır zıvır ama kitaba dayanamıorum daha okuyamadığım kitaplarım var evde nie alıosam.
ayşe kulin gizli anların yolcusunu aldım kızlar
ateşböceği yolu hala bitmemişken
bab-ı esrar hala dururken ahhh ahhh
ne kadar verdiki tesadüf evet süper olur öle
ama ben brazda kütüphane kurmaya çalışıorum
mesela ayakkabılık dolabımın içini sadece kitap yaptım
yerim yoktu ilk evlenireken ne yapim🙂
ama sonra odaya aldım 2 raf ora koyuyorum seviyroum kitplarımıı
vallahi görmedim bitanem.. yaa siteye hala alışamadım. bide sürekli kapatıp açmak zorunda kalıyorum gelen oluyo diye ondan...
hoşbuldummm bebişim. nasılsın keyfin yerinde mi ?
annemleri çağıracaklarını sanmıyorum canım kendileri bir araya gelip birşeyler planlamak istemişlerdir de benim ailemin olmadığı bir doğum günü istemiyorum ben eşimle başbaşa olmak istiyorum o gün çok kutlamak istiyorlarsa cuma günü yemeğe gideceğiz o gün kutlarlar cumarteside annemlere gideceğiz
neden bilmiyorum ama ben eşinden güzel bişeyler bekliyorum, yani bende o izlenimi yarattı😀
Umarım enişte beni yanıltmaz, ne de olsa benim kocişle burçtaşlar🙂 herşeyin en güzelini yapmak icin ellerinden geleni yaparlar canım
yok canım daha fazla aldı ama adam cok cok fazla çalışıyor ve şirkette en yüksek memnuniyet oranı olan danışman. 4 ay önce de müdür oldu... diğer müdürlere göre maaşı fazla değil onlarda aradaki farkı senelik primle kapatıyorlar. Zaten kredileri ödeyince primde bitti, Buna da şükürler olsun.