Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi canım bizde aynen yuvarlanıp gidiyorum🙂
yeni işinden memnun musun?
bencede unutmadı tesadüf onlar sana ailecek süpriz yapmak istediler unutmuş gibi yapıp ama tabiiki ailenle olmak çok normal.
eşin kendi ailesini ve senin aileni çağırıp süpriz yapabilir belki de başbaşa kutlarsınız
annemleri çağıracaklarını sanmıyorum canım kendileri bir araya gelip birşeyler planlamak istemişlerdir de benim ailemin olmadığı bir doğum günü istemiyorum ben eşimle başbaşa olmak istiyorum o gün çok kutlamak istiyorlarsa cuma günü yemeğe gideceğiz o gün kutlarlar cumarteside annemlere gideceğiz
Esencim henüz o düzeni bende sağlıyamadım.
Almıcam diyorum ama bende alıyorum.
Kitap ve tupper🙂 Ama gerekiyor.Kitap yolda zaman geçirmek için tupper ev için.
kızlar eşim dün prim almış
ev taksitimizin ilk 3 taksitini ve evlenirken mobilyalar ve düğün için çekmiş olduğumuz kredinin tümünü şuan itibarıyla ödemiş bulunuyoruz
Rabbim ödemesi olan herkese yardım etsin ve kolaylık sağlasın Inşallah
ben akşam kemikli kurban etlerini pişirdim 15 dk pişirdim bir açtım tencereyi kemiklerle etler tamamen birbirinden ayrılmıştı birkez daha hayran kaldım düdüdüklüye korkulacak birşey yok bence normal tencere hayatta öyle bir performans sergileyemezdi
ben akşam kemikli kurban etlerini pişirdim 15 dk pişirdim bir açtım tencereyi kemiklerle etler tamamen birbirinden ayrılmıştı birkez daha hayran kaldım düdüdüklüye korkulacak birşey yok bence normal tencere hayatta öyle bir performans sergileyemezdi
ev taksitimizin ilk 3 taksitini ve evlenirken mobilyalar ve düğün için çekmiş olduğumuz kredinin tümünü şuan itibarıyla ödemiş bulunuyoruz