kızlarr akşama maç varmış benim kocam akrabadan bir kaç kişiyi çağırmış 4 erkek olacaklar. Onlara bişeyler hazırlamam lazım . şimdi diyorum onlar gelirken birde eşlerini getirirlerse. Ayh erkekler anlamıyorlarki sor desem sormaz . Ne olur diyor gelirlerse gelsinler. öyle olurmuya. Ben ona göre hzırlıklık yapacağım belki.
Ne yapayım sizce. çok bişey yapamam evim temiz ama yined ebri süpürmem silmem gerekecek. Banyomu tekrar yıkayacağım. Mutfağım allahtan temiz.
kızlarr akşama maç varmış benim kocam akrabadan bir kaç kişiyi çağırmış 4 erkek olacaklar. onlara bişeyler hazırlamam lazım . şimdi diyorum onlar gelirken birde eşlerini getirirlerse. ayh erkekler anlamıyorlarki sor desem sormaz . ne olur diyor gelirlerse gelsinler. öyle olurmuya. ben ona göre hzırlıklık yapacağım belki.
ne yapayım sizce. çok bişey yapamam evim temiz ama yined ebri süpürmem silmem gerekecek. banyomu tekrar yıkayacağım. mutfağım allahtan temiz.
Eşin normalde sormuyorsa bile en azından hamişken sorsun.Erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar gerçekden.
Kendini hiç yorma kuzucum.Yemeğe mi gelecekler yoksa atıştırmalık bir şeyler mi çıkaracaksın çayın yanında?
kızlarr akşama maç varmış benim kocam akrabadan bir kaç kişiyi çağırmış 4 erkek olacaklar. onlara bişeyler hazırlamam lazım . şimdi diyorum onlar gelirken birde eşlerini getirirlerse. ayh erkekler anlamıyorlarki sor desem sormaz . ne olur diyor gelirlerse gelsinler. öyle olurmuya. ben ona göre hzırlıklık yapacağım belki.
ne yapayım sizce. çok bişey yapamam evim temiz ama yined ebri süpürmem silmem gerekecek. banyomu tekrar yıkayacağım. mutfağım allahtan temiz.
canım eşleri kesin gelcekmiymiş gelirlerse birşeyler hazırlarsın
ya eşleri gelmesse o zaman ne yapıcan,ay valla bu kocalar bazen çok anlayışsınz oluyor ya gerçektende..hemde hamilesin canım bence hiç kendini yorma nasıl çağırdıysa öyle ağırlasınkasinma
Gözlemeden konu açılmış dünde benim adam yaptı 🙂 maşallah yeter dedikçe ağzıma dayadı eline sağlık dedim sadece öyle süper felan deyip şımartmadım ama hakikadan süper olmuştu
patatesleri ince kalkalar şeklinde doğra teflon tavada kavur üzerine yumurtayı çırpmadan kır
tuz karabiber, kırmızı biber kekik
evlendiğimden beri yememiştim nasıl canımın istediğini anlatamam
Ilk zamanalr düzenli kahvaltı alışkanlığımız vardı ama araya ramazan girdi sonrası bişeyler yemek hemen vücüt almadı yapamıyorum ben aslında hazırlasam yenir kesinlikle
ben ekmek arası koyup işte iyyorum hazır poğaçalar hergün hergün yağlı midemi bozuyor eşimede koyuyorum 🙂
peynir faydalı ya yenmezmi benim en küçük kayınm öyle peynire alaerjisi var hiç brşey yemez bir pastalara katılan labne oda anlamıyor peynir oldğunu içinde
Halılarla benimde başım dertte.
Yeni oldukları için çok toz yapıyor.
Her yere dağılıyor.Şarzlı süpürge varda allahtan çok uğraşmıyorum.
Halılarımda çok büyük değil hemen süpürüveriyorum.
Zamanla azalıyor ama yıkamaya verene kadar daha zorluyacak beni gibi.