Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

mısır patlat meyve soy çay demle yeter canım ya
aynen canım bunları yap yeterli insan çay servisinde bile yoruluyo..ki hamilesin..
evi afedersiniz b.. götürse eşim evin nesi var heryer temiz diyo bu hafta da temizlik yapma..
anlamıyolar temiz pis oldugunu..
kızlar bugun arkadaslarımı çağırıcam eşimde maç izlicekmiş..ama kimin maçı var

ay benim halılarım hiç öyle hav yapmadı ya maşallah diyim çok memnunum kendilerinden 🙂

kızlar haftaiçi kahvaltıyı eşim hazırlıo ben yatağı topluyorum makyaj fln yaparken o hallediverio.haftasonu süper bir kahvaltı ile telafi ediyorum.
akşamları yavaş yavaş yapsanız kızlar ben bi gece süpürüyorum sonraki akşam siliyorum bu akşam toz gecem 😀
akasya dikkat et cnm kendine yorma kendini böle

enişteye kocaman bir alkışşşş
benimki ton balıklı makarnadan öte gidemedi henüz😀

patatesleri ince kalkalar şeklinde doğra teflon tavada kavur üzerine yumurtayı çırpmadan kır
tuz karabiber, kırmızı biber kekik
evlendiğimden beri yememiştim nasıl canımın istediğini anlatamam

Bunun tarifinide alıverdim.
Bir günde bunu deniyeceğimmm🙂

Halılarla benimde başım dertte.
Yeni oldukları için çok toz yapıyor.
Her yere dağılıyor.Şarzlı süpürge varda allahtan çok uğraşmıyorum.
Halılarımda çok büyük değil hemen süpürüveriyorum.
Zamanla azalıyor ama yıkamaya verene kadar daha zorluyacak beni gibi.

canım ilk evlendiğimizde bunları konusmustuk..lkovaya az bi su yap..içine az deterjan..
halı fırcasıyla fırcayı hafif suya batır halılarını fırcala..2-3 hafta üstüsste yap bişi kalmıcak..

Kızz gülmee tecrübemiz yok ne yapalımm 🙂
En azından çabalıyorum hıhhh
Tamam şekerim katlarım sorun değilde katlama şeklim pişmesinde zorluk yaşatmasın bana.
Zamanım zaten kısıtlıı :şerefe:

canım bak yufkayı aldın masaya yaydın 🙂

sonra onu kare olarak yap yanı yanlarını kapatırsan kare şeklini alır..

aldımı,sonra onu 4e böl artı şeklide her böldüğün parçaya iç malzemesini koy ve onuda 4 kenarından kapa al san oldu işte zarf 😀

kızlarr akşama maç varmış benim kocam akrabadan bir kaç kişiyi çağırmış 4 erkek olacaklar. onlara bişeyler hazırlamam lazım . şimdi diyorum onlar gelirken birde eşlerini getirirlerse. ayh erkekler anlamıyorlarki sor desem sormaz . ne olur diyor gelirlerse gelsinler. öyle olurmuya. ben ona göre hzırlıklık yapacağım belki.

ne yapayım sizce. çok bişey yapamam evim temiz ama yined ebri süpürmem silmem gerekecek. banyomu tekrar yıkayacağım. mutfağım allahtan temiz.

belki onlar gelirken bişeyler getirirler canım, yani eşim tembihliyor mesela
o zaman sen şunu getir bunu getir diye, belki öyle konuşmuşlardır
eğer eşleri gelirse o zaman sen cok yorulursun, ama gelmezlerse mısır patlatırsın kuruyemiş çıkarırsın
veya
eve giderken etsiz çiğköfte alabilirsin yada lahmacun
yorma kendini canım benim. maç zaten 19:30 da başlıyor aç olurlar büyük ihtimalle

Eşin çok şanslı hakikaten.
Bizim zaman uymuyor yoksa bende hazırlamayı eşime yedirmeyi seviyorum.
Ama henğz mutfakda pek marifetli değilim..

Sahil hoş geldin kuzucummm

Patatesli yumurta nasıl olaki?

eşim için kahvaltı önemli bir öğün eşimi çok seviyorum yüzden bende kahvaltıya özeniyorum canım annesi yapmış yıllarca karısınında yapması lazım bence. papatesler küp küp doğranır yağda yumuşayana kadar sotelenir patatesler pişince çirpıp tuzlayıp baharatladığım yumurtaları ekliyorum tamamdır.

yemek sonrası geleceklerinden dolayı fix kuruyemiş veya mısır maçla güzel gider 🙂

sigara böreği ile kek yapsan yeterli
yada sadece tiremusu gibi bişey yeter

en iyisi ben bir tatlı yapayım kuruyemişle kurabiye alsın eşimde.

Eşin normalde sormuyorsa bile en azından hamişken sorsun.Erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar gerçekden.
Kendini hiç yorma kuzucum.Yemeğe mi gelecekler yoksa atıştırmalık bir şeyler mi çıkaracaksın çayın yanında?

evet bişrde ben bunu laf arasında öğreniyorum dün babamla konuşurken öğrendim. diyro akşama maç var şunlar gelecek. beraber izleyeceğiz baba deid ben şokkkk

mısır patlat meyve soy çay demle yeter canım ya

canım eşleri kesin gelcekmiymiş gelirlerse birşeyler hazırlarsın

ya eşleri gelmesse o zaman ne yapıcan,ay valla bu kocalar bazen çok anlayışsınz oluyor ya gerçektende..hemde hamilesin canım bence hiç kendini yorma nasıl çağırdıysa öyle ağırlasınkasinma

ya eşleri heralde gelmez diye düşünüyorum sonuçta ben davet etmedim eşim sadece eşlerini maça çağırdı ben evde olmayada bilirim. o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama gelirlersede yapacak bişey yok. yemeğe gelmiyorlar. ben sadece tatlı yaparım çay yaparım kurabiye ve çerez alırım hazır. mısır patlatırım yeter. börek falan uğraşamam valla

Geri