Ben gül böreğini yaptım ama döndürüken yırtılmalar oldu
uzman tv den baktım mrketlerde satılanalr sert oluyor dedi sen nerden alıyorsun yufkayı kelebekkkkkkkkkkkkk
fırından alıyorum sahillle benmde yırtılmalar oldu ama ıc mlzemesını cok koyunca oluyor birde ben artık şöyle yapıyorum gazete kagdını (ambalaj kagıdı bu sarı olanlardan)al üzerine yufkayı koy iç malzemsını koy gazete kagını kaldırdın mı kendı yuvarlanıyor sonrada ben doluyorum yavasca oyle dene bırde hem daha kolay oluyor
benım ort derece ikinci düzeyde sertifikam var ama uzun yıllar oldugundan unuttum dıyebılırm
fırından alıyorum sahillle benmde yırtılmalar oldu ama ıc mlzemesını cok koyunca oluyor birde ben artık şöyle yapıyorum gazete kagdını (ambalaj kagıdı bu sarı olanlardan)al üzerine yufkayı koy iç malzemsını koy gazete kagını kaldırdın mı kendı yuvarlanıyor sonrada ben doluyorum yavasca oyle dene bırde hem daha kolay oluyor
napim sahilo ya. bugün internette sörf yapıyorum. Hobilere mobilere bakıyorum.
Kendime yapıcak uğraşlar arıyorum çok zamanım varmış gibi 🙂
sen napıyosun şekerim.
Kim öle mesajlar atıyodu şekerim anlamıdM 🙂 benmi.
bende akşama balık yemek istiyorum ama eve yakın balıkçı nerdenbulacağım bilmiyorum. 8 aylık evli oldum hala çevreyi sanırım tam bilemiyorum. hem hafif olur bol salatayla hemde pratik