kızlarrrrrrrrrrrrrrr ses verinn
TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYY

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ses verinn

slmmm bebişlerrr kafa cım dörtlüğün çok manadır olmuşşş
baldemcim yabancı dilin iyi mi bebeişim kızlarr yabancı diliniz var mı şakır şakırr( birliktelik )
tamam canım sıcak istemiyor çok dimi gündüz yanmıyor çünkü oturma odasına koyarım sabahları güneşliğide açarım o zaman
baldemcim yabancı dilin iyi mi bebeişim kızlarr yabancı diliniz var mı şakır şakırr( birliktelik )

ben geldimm. akşama ne yemek var bölümüü geçtik mi kılzar yoksakaçırdım mı
yok kuzu ne gezer sabah gelir gelemz aradı adam söylüyor söylüyor sus bir zaten anamıyorum en azından nerden aradığını duyayım en sonnunda adam anladı bilmiyorum gsm istedi verdim tek tek raamalrı 🙂 doğru vermşim aramış patronu
meslea fransızlarla çalışıyruz onlara az çok alıştım yoklar gelecekelr şubu ingilizce yok yani o kadar hızlı konuşuyorki nece olduğunu bile sökemedim 🙂

evet canım direk canım önüne koyma yeterki, sulamayı da unutmazsan görüceksin uzun zaman kalır.
yesss baby, ingilizce ve almanca anadil, fransızca da biliyorum ama o anadil sevysesinde değil
bi de ispanyolca ayıptır söylemesi.
![]()

Uzun zamandır kızartma yemedik evde benim dndurulmuş var ama annemde kaldı 🙁
akşama yemek yok dünde yumurta pişirdik 🙂 aceleden
bu akşam salata felan bol yapayım da bitsin sebze felan herşey

( birliktelik )
yesss baby, ingilizce ve almanca anadil, fransızca da biliyorum ama o anadil sevysesinde değil
bi de ispanyolca ayıptır söylemesi.
![]()