Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlar tesadüfcüm hayırlı olsun çiçekin maşallah eniştemize
sakın niye aldın deme. hiç gerek yok

benim orkidem de 20 gün ancak yaşamıştı. insan çok üzülüyor.

kayınvalidememi götürsem acaba düğünüme gelen çiçeği onda bıraktım 2 ayı geçti hala yaşıyor 20 günde öldürürsem bunu çok üzülürüm

kızlar belki konuyla alakalı olacak ama sizinle bir hikaye paylaşmak istiyorum bence çok manidar..

şimdiii

ateş,su ve vicdan birlikte ormana gezmeye çıkmışlar..sonra demişlerki ya kaybolursak nasıl buşucaz birbirmizi ?

su demişki ; beni kaybederseniz hemen bir şırıltı sesi arayın ben mutlaka şırıltı sesinin oralardayımdır demiş..

ateş demişki; eğer beni kaybederseniz şöyle bi etrafınıza bakın nereden duman yükseliyorsa işte bende hemen oradayımdır demiş..

sıra vicdana gelmiş..vicdan düşünmüş taşınmış demişki ;

arkadaşlar beni kaybederseniz boşuna aramayın çünkü beni 1 kere kaybeden bir daha bulamaz 🙂

kızlar belki konuyla alakalı olacak ama sizinle bir hikaye paylaşmak istiyorum bence çok manidar..

şimdiii

ateş,su ve vicdan birlikte ormana gezmeye çıkmışlar..sonra demişlerki ya kaybolursak nasıl buşucaz birbirmizi ?

su demişki ; beni kaybederseniz hemen bir şırıltı sesi arayın ben mutlaka şırıltı sesinin oralardayımdır demiş..

ateş demişki; eğer beni kaybederseniz şöyle bi etrafınıza bakın nereden duman yükseliyorsa işte bende hemen oradayımdır demiş..

sıra vicdana gelmiş..vicdan düşünmüş taşınmış demişki ;

arkadaşlar beni kaybederseniz boşuna aramayın çünkü beni 1 kere kaybeden bir daha bulamaz 🙂

:clapping::clapping::clapping: kafa bunu beğendi

tesadufff kızma canım yaaa hatta gidip guzelce sarılll 🙂

akşama ne yemegı yapıyorsunuz kızlar
ben tavuklu patates yemeği
bide erişte pilavı yapıcam yanınada salata yeter

akşam olsada yesek yine acıktımmmmm🙂

akşama sarılacağım canım kızmıştım ama geçti yupis ben dün akşam beşamel soslu ıspanak yapmıştım harika oldu onu ısıtacağım domates çorbasıda yapmıştım dün oda kaldı gidicede paçanga böreği sarıp kızartacağım yeterli olur sanırım

başemel sosunu nasıl yapıyorsun canım

Normalde 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un 1 su bardağı sütle yapıyordum canım yağı eritiyorum unu kavuruyorum sütü azar azar ekleyip koyulaşana kadar pişiriyorum ama su sefer cıvık olsun biraz diye 1 su bardağı süt yerine 2 su bardağı süt koydum fırındada pişiyor zaten daha kıvamlı oldu

Geri