Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sürekli metro arkadaş var kanki olduk gide gele 🙂

kız sevdiği insanla evlenememiş görücü usulu ile evlenmiş 4 senelik evli diyorki hiç keyif almıyorum aklımın ucundan geçmiyor istemiyorum doğum yaptıktan sonra temelli tiksinmiş ayda 1 kere felan eşim diyor çok anlayışlı kırmadı beni ama ben sevmiyorum o fişirdek olayını çok zor dedim yani eşin içnde senin içinde

kızlar dün bizim kızçe yemeğe çağırmıştı
(Allahım sen affet beni) bir ev kadını böyle mi yemek yapar diye düşündüm durdum
tavuk suyu çorba yapmış icinde tavuklar kemikli kemikli bütün bütün duruyo
hazır mantı yapmış bi de salata, üstelik köyden gelen dayı'yı ve eşini de davet etmiş
onun adına ben utandım,
neyse masayı topladım bulaşıkları yıkadım türk kahvesi yaptım çayı demledim servis ettim
ben onları davet ettiğimde browni yapmıştım o da ıslak kek yapmış
dayı dedi ki, bizim kız gelinden gördün sende yapmışsın ama onunki daha bi güzeldi sanki
tarifini yazsana kızım kızçen de yapsın😀
gitti kaloriferin önüne oturdu bi de amcasıyla yengesini de çağırdı, baldem şunun çayı bitmiş çay doldur baldem meyve yıka
eşim dayanamadı erkenden kalkalım dedi, kapıdayken kızce hafta sonu kahvaltıya gelin dedi
eşimde bundan sonra bizi çağırma biz gelirsek geliriz
bu kız sabah ezanıyla kalkıyor işe gidiyor sen namazını kılıp totonu deviriyorsun yatıosun
kendinden soğutma beni dedi

arabada annene öyle deme falan dedim ama cok sinirlendi
sen böyle sessiz olursan herkes seni ezmeye çalışır biraz böyle yorulan üzülen sen olursun dedi
ama yinede kafama takıldı ya, ne de olsa anne

siz metroda baya baya bi samimi olmuşunuz kızım 🙂)) sana amma dert yanmış 🙂
Ama yazık ya Allah herkese gönlüne göre versin. Sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsin yoksa gerçekten çekilmez. Bu mahsunun dizisi var ya küçük kızı koca adamla evlendirdiler o sahnelerde midem bulanıyor...

demekki şaka değilmiş sietden oluyor işte cikletin mesajına bakın aynısı çıktı (birliktelik) yazıyorrrrr dünde bende oldu şaka dedi herkes şaka yapıyor dedi adminler

sen zaten biten çayları flan görüyosun doldurursun yani.
ama eşin tekken dese konuşsa daha iyi olur aslında. ama yine olay sıcağı sıcağınayken günler geçince senin dedirttiğini sanabilir çünkü. o esnada annesini çağrıcak bi köşeye sölicek..
şimdi senin yanında ikidir rencide oluyor biraz.
he hatalımı hatalı ama anne işte dediğin gibi.
Sonrada şöyle laflar çıkar "Ya amma kıymetli karısı varmış, bi iki hürmet etti misafirlere o da laf oldu, karının yanında bana böle konuşma falan filan...." sen anla işte.