aşkkelebeği
Hamiş Melek
ya ben öyle kadınları kıskanmaya başladım artık
nasıl bir libidodur anlamıyorum ve artık anormal olduğumu düşünüyorum
al bendende okadr şaşıyorum birde evlılgıı bunun onune tutanlarada sasıyorum
ya ben öyle kadınları kıskanmaya başladım artık
kızlar doğumdan sonra kadınlar daha istekli oluyomuş ben hep öyle duyuyorumya ben öyle kadınları kıskanmaya başladım artık

tüm mucizeler doğurmaktanmı geçiyo arkadaişşkızlar doğumdan sonra kadınlar daha istekli oluyomuş ben hep öyle duyuyorum
ve daha fazla zevk alıyolarmış artık ne derece doğrudur bilmiyorum ama
çevremde baya kişiden duydum bunu birebir yaşayanlardan yani
artık umudum doğurmak![]()

nikiiiiiiiiiiiiiiiiii yaydın virüsü annem yaaatüm mucizeler doğurmaktanmı geçiyo arkadaişş
doğur reglin düzelir ağrıların kalmaz doğur kistlerin geçer
doğur ( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )likten zevk alıcaksın..haydin hep beraber doğuralım kızlar..![]()

biz seninle birlikte doğurucaz kuzucum unutmadın dimi çalışmalara birlikte başlayalımtüm mucizeler doğurmaktanmı geçiyo arkadaişş
doğur ( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )likten zevk alıcaksın..haydin hep beraber doğuralım kızlar..![]()

amin canımmm aminnn inşallahhhkızlar cumlarımız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah evimizin huzur mutluluk dolsun
tüm mucizeler doğurmaktanmı geçiyo arkadaişş
yok yok kuzu unutmadımm beraber takip edicez ama sen yokkken ben kızlarla konustum temmuz ayı herkese uyuyo..herkes o ayda çalışmalara başlıcakbiz seninle birlikte doğurucaz kuzucum unutmadın dimi çalışmalara birlikte başlayalım![]()