Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sanki ev sahıbı sensın vala olurmu hiç yemek yapmakta bır yetenek tabi nesekı bızler cok marıfetlıyız dimi kızlar

ya insanın istemediği biriyle evlenmesi kadar kötü ve iğrenç bişey olamaz bencei
nsanın o işi yapması için kesinlikle sevmesi şart bence ben kendimi
düşünüyorumda sevmesem asla yapamazdım herhalde çünkü midemi bulandırıyo şıpıdıkçım hele mahsunun
dizisindeki o sahneler beni tiksindiriyo ya eşime diyorum mmkünse bana bu gece yaklaşma erkeklerden nefret ettirdi herif yaa ayy iğrenç bu akşam gene var bakalım neler olcak
baldemcim kayınvalidende gerçekten ayıp etmiş
benim çalıştığım gün kayınvalideme gidiyosak kadın bana bi bardak taşıncak diye ödü kopuyo ya kızım sen otur zaten yoruluyosun diyo bu
konuda çok duyarlı asla hakkını yiyemem

ne olursa olsun annesine çok ters davranıyo..çok haklı ama çok kırıyo annesini..soğutma beni kendinden ne demek..
misafirler de var bi yandan..ama kızçeyede kızmıyo dğeilim sana yardımcı olması lazım

kız baldem kaynanan hazır mantımı yapmış ilahii
benimkide yapmıştı
nişanlıydık biz diğer oğluda demiş kızları tanıştırlım yemeğe çağralım diğerleri sevgili
neyse dediki eşim annem bize mantı yapcak
ay bende diorum ki vay be konyalı tabe kaynanamdan çok şey öğrencem herhal
gittik işte hoş beş oturduk ötekinle tanıştık.
hadi dedi sofraaya ben ekmekleri kestim tabakları çıkardım o öleee duruo
oturdu boş sofraya tencereyi bir açtım aman yarabbi doldurma mantı
bütün hayallerim suya düştü
işin komik tarafı soru şu
önce annesinin adı ile x teyzeciğim ayy pardon kaynanamın adı x teyzeciğim mantınız çok güzel omuş çok güzel açmışsınız içinide sizmi doldurdunuz
ha gülmemek için zor tutmuştum kendimi
hala unutamıorum o günü eşimlede hala gülüşürüz