hiç gidemedim 🙁(ama cok istiyorum çarşı grubuna hayranıyım ben çarşı herkese karşı eminim mükemmeldir ben beşiktaş inönü stadyumunu görünce çığlık atmıştım otobüsdekiler suratıma bakmışlardı köyden inmiş şehre demişlerdi nasıl heyecanlanmıştım ne güzel sen gidebilmiştin
bnde gitmek istiyorumm ama uzak kalıyor peki azaldımı şıpıdık
hiç gidemedim 🙁(ama cok istiyorum çarşı grubuna hayranıyım ben çarşı herkese karşı eminim mükemmeldir ben beşiktaş inönü stadyumunu görünce çığlık atmıştım otobüsdekiler suratıma bakmışlardı köyden inmiş şehre demişlerdi nasıl heyecanlanmıştım ne güzel sen gidebilmiştin
bnde gitmek istiyorumm ama uzak kalıyor peki azaldımı şıpıdık
yok ya azalmadı. ama inceldiler sanki. 9 ay falan başka biyere gittim hiç değişiklik olmadı son sefer başka biyere gittim. birazda ordan devam edicem. evimede yakın hem.
ben sivilce ilacı roaccutane kullandım. hiç tüyüm kılım yoktu. Onu kullandıktan sonra kıllanma oldu bazı bölgelerimde. o bölgelerdede siyah siyah çıkmaya başladı. Boynumda da bitane çıkmıştı onu çektim 2 oldu onu çektim 4 oldu. Şu an 10-12 tane kıl tüy vardır öle çok değil ama rahatsız ediyor. baya uzuyor ya bıraksam 🙁((
yok ya azalmadı. ama inceldiler sanki. 9 ay falan başka biyere gittim hiç değişiklik olmadı son sefer başka biyere gittim. birazda ordan devam edicem. evimede yakın hem.