epilasyona gitmem lazım. boynumdaki tüyler uzadı gene 🙁(( kurtulamadım gitti ya.
hiç akşama yemek yapasım yok ya çok halisizm göz kapaklarım kapandı kapanacak dünden beri böyle![]()
epilasyona gitmem lazım. boynumdaki tüyler uzadı gene 🙁(( kurtulamadım gitti ya.
ben bu akşam kayınvalideme gidiyorum yarında anneme yemek yok 2 gün🙂
hiç gidemedim 🙁(ama cok istiyorum çarşı grubuna hayranıyım ben çarşı herkese karşı eminim mükemmeldir ben beşiktaş inönü stadyumunu görünce çığlık atmıştım otobüsdekiler suratıma bakmışlardı köyden inmiş şehre demişlerdi nasıl heyecanlanmıştım ne güzel sen gidebilmiştin
bnde gitmek istiyorumm ama uzak kalıyor peki azaldımı şıpıdık
hiç gidemedim 🙁(ama cok istiyorum çarşı grubuna hayranıyım ben çarşı herkese karşı eminim mükemmeldir ben beşiktaş inönü stadyumunu görünce çığlık atmıştım otobüsdekiler suratıma bakmışlardı köyden inmiş şehre demişlerdi nasıl heyecanlanmıştım ne güzel sen gidebilmiştin
bnde gitmek istiyorumm ama uzak kalıyor peki azaldımı şıpıdık
boynun mu orasıda acır ya derisi ince hormon bozukluğu mu var kuzu birşey mi değdirdin oraya
yani admine göre bu şakayı yapan kimmiş anlamında sordum zuzunun ve benim yapmadıgım kesin
eşek şakası ozaman![]()
kızlar kimlerdişi kartal aramızda:beşiktaş::beşiktaş:
canım bi gün gelirsen bu tarafa beraber gideriz
delü gibi hoplar zıplar ses tellerimiz kısılana kadar bağırıırz😀
yok ya azalmadı. ama inceldiler sanki. 9 ay falan başka biyere gittim hiç değişiklik olmadı son sefer başka biyere gittim. birazda ordan devam edicem. evimede yakın hem.