Aşureni allah kabul etsib şipi dün kızçe yapmasamda olur diiynce şaşırdım 🙂
ilginç geldi o yapmasa annemi çağırıp ben yapıcam 🙂 şaşırmış temelli
kalkına tekrar uyumak baa çok güzel geliyor birde ev soğuk yataktan kalaksım yok anca elii yüzüm yıka saç tara eşimin yemeklerini hazırlıyorum üstünü ortalıkta döküntüler varsa alıp çıkıyorum 🙂metroda azıcık kestiryorum birgün horlucam diye ödüm kopuyor
günaydın kızlar ben geldim. bugün beni yorucu bir günbekliyor. aldığımız elemanı iştençıkaracağız. yenisi için baştan kolları sıvamak gerekecek. kız sanki hala işe başladığının farkında değil. 8:30 da açıyoruz ofisi hanımefendi hala ortada yok. geldiğindede pc de dizi izlemyi tercih ediyor ee böyleolunca bugün şutlayacaklar.
zaten iş başvurusunda ben anladım ne kadar işsiz olduğunu yaklaşık 40 kişi başvurdu. tamam benm patronlarımda çok iyi değiller ama bu kadar rahatlıkta fazlaydı. artık o eski başvuranlardan arayacağım birkaç kişiyi. bu gidişle ocağın ortasına kadar gidip gelirim bu işe.
yok kız çokluğndan değil geçen ay 65 tl gelmişti kapamıştık bu ay kapamadık 75 tl geldi ondan kapatıcam.ama iyice soğuklar gelirse karda fln kapamam.
termostatı var bizimkinin ama termostatlı olunca 50 den yukarısı çok oluo
zaten iş başvurusunda ben anladım ne kadar işsiz olduğunu yaklaşık 40 kişi başvurdu. tamam benm patronlarımda çok iyi değiller ama bu kadar rahatlıkta fazlaydı. artık o eski başvuranlardan arayacağım birkaç kişiyi. bu gidişle ocağın ortasına kadar gidip gelirim bu işe.
canım normal değilmi bu aralar çok soğuktu 75 tl iyi bence.hemde hiç kapatmadan. ben bu ay 157 ödedim bizimkie hiç kapanmıyor merkezi sistem
ama akasyacığım termostatlı olmasına gre çok
yani enerjiyi içerden ayarlıyorum gündüz 20 derecede bırakıyorum
geceleri 23 ile 25 arası oluo ama biraz çok bu duruma göre
yani demekki kapatıp ayarlamak gerekiormuş.