Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Aşureni allah kabul etsib şipi dün kızçe yapmasamda olur diiynce şaşırdım 🙂
ilginç geldi o yapmasa annemi çağırıp ben yapıcam 🙂 şaşırmış temelli

kalkına tekrar uyumak baa çok güzel geliyor birde ev soğuk yataktan kalaksım yok anca elii yüzüm yıka saç tara eşimin yemeklerini hazırlıyorum üstünü ortalıkta döküntüler varsa alıp çıkıyorum 🙂metroda azıcık kestiryorum birgün horlucam diye ödüm kopuyor hahaha

sağol canım. bende gelirken otobüste uyuyorum yarım saat 🙂
aynen bende horlucam diye korkuyorum 🙂

ellerinize sağlık
Allah hayrınızı kabul etsin

günaydın kızlar ben geldim. bugün beni yorucu bir günbekliyor. aldığımız elemanı iştençıkaracağız. yenisi için baştan kolları sıvamak gerekecek. kız sanki hala işe başladığının farkında değil. 8:30 da açıyoruz ofisi hanımefendi hala ortada yok. geldiğindede pc de dizi izlemyi tercih ediyor :sinir: ee böyleolunca bugün şutlayacaklar.

memlekette bu kadar işsiz insan var hatundaki rahatlığa bak
Akasya ınşallah hemen birini bulursunuz, bi de sana kal demesinler sonra

Bende cuma akşamı temizlik cumartesi annemdeydim. pazarda evde dinlendim yattım. sonrada sarma sardık kaynonoşumla 🙂

benimde kociş bu akşam çalışacak evlendiğimizden beri ilk defa evde gece yalnız kalıcam
eğer uyuyamazsam bende sarma sararım diye düşünmüştüm

eşin hastamıydı geçmiş osun kaçırdım oraları demek

benim eşimde çok öksürüyor bayağı akşam sütle bal içir biraz iyi yumuşatıyor bir kaç akşam üst üste

ohoo neler içirdim neler bi bilsen
ben içsem onun içtiklerini anında çıkarırdım garibim gıkını da çıkarmadan içiyo napsın 🙂)

kızlar dün d.gaz geldi
75 tl gelmiş
hiç kapamadan yakmıştık bu ay kapatıcaz😀

75 tl çok mu yani
bize 185 tl geldi iyi diyoruz
75 tl gelse öpüp başıma koyarım be

ellerinize sağlık
Allah hayrınızı kabul etsin

memlekette bu kadar işsiz insan var hatundaki rahatlığa bak
Akasya ınşallah hemen birini bulursunuz, bi de sana kal demesinler sonra

benimde kociş bu akşam çalışacak evlendiğimizden beri ilk defa evde gece yalnız kalıcam
eğer uyuyamazsam bende sarma sararım diye düşünmüştüm

zaten iş başvurusunda ben anladım ne kadar işsiz olduğunu yaklaşık 40 kişi başvurdu. tamam benm patronlarımda çok iyi değiller ama bu kadar rahatlıkta fazlaydı. artık o eski başvuranlardan arayacağım birkaç kişiyi. bu gidişle ocağın ortasına kadar gidip gelirim bu işe.

kızlar dün d.gaz geldi
75 tl gelmiş
hiç kapamadan yakmıştık bu ay kapatıcaz😀

canım normal değilmi bu aralar çok soğuktu 75 tl iyi bence.hemde hiç kapatmadan. ben bu ay 157 ödedim bizimkie hiç kapanmıyor merkezi sistem

ohoo neler içirdim neler bi bilsen
ben içsem onun içtiklerini anında çıkarırdım garibim gıkını da çıkarmadan içiyo napsın 🙂)

75 tl çok mu yani
bize 185 tl geldi iyi diyoruz
75 tl gelse öpüp başıma koyarım be

yok kız çokluğndan değil geçen ay 65 tl gelmişti kapamıştık bu ay kapamadık 75 tl geldi ondan kapatıcam.ama iyice soğuklar gelirse karda fln kapamam.
termostatı var bizimkinin ama termostatlı olunca 50 den yukarısı çok oluo

zaten iş başvurusunda ben anladım ne kadar işsiz olduğunu yaklaşık 40 kişi başvurdu. tamam benm patronlarımda çok iyi değiller ama bu kadar rahatlıkta fazlaydı. artık o eski başvuranlardan arayacağım birkaç kişiyi. bu gidişle ocağın ortasına kadar gidip gelirim bu işe.

canım normal değilmi bu aralar çok soğuktu 75 tl iyi bence.hemde hiç kapatmadan. ben bu ay 157 ödedim bizimkie hiç kapanmıyor merkezi sistem

ama akasyacığım termostatlı olmasına gre çok
yani enerjiyi içerden ayarlıyorum gündüz 20 derecede bırakıyorum
geceleri 23 ile 25 arası oluo ama biraz çok bu duruma göre
yani demekki kapatıp ayarlamak gerekiormuş.

Geri