hiç güleceğim yoktu huzur 🙂) çok yaşa emi 😀
Bende acaba şimdi ilaç kullansammı diye düşündüm anlık ama en iyisi kullanmamak.
çocuk olduktan sonra önlem almam şart. Eşim kafasına koymuş 4 çocuk yapıcakmışız kazaya kurban gitmek istemiyorum.
kılzar sizinle birşey paylaşmak istiyorum o kullanılan şeyler malesef kadınları kötü etkiliyo yani çok acı veriyo biz bir kere kullandık bir daha kullanmadık eşimle
yok canım benim adet döneminden başlayarak 11. ve 13. günler en riskli günler 14- 16 ıncı günler hamile kalman imkansız vs.
dediğin gibi önce bir doktorunla konuş
benim doktorum ameliyat sonrası tekrar döngüyü düzene sokmak icin verdi d.k hapını yoksa vermezdim zaten en fazla 6 ay veriyorum hapı sonra beyefendilerin korunmasını istiyorum dedi
kim alıyo kızlar bunu eşiniz mi? bide nereden marketten dimi. o kadar bilgisiziz ki bu konuda. özelden beni aydınlatmak isteyen olursa çok memnun olurum.
eşimde alıo bazen büyük toplu alışverişte ikimizde alıyoruz
ben çekinmiyorum böle şeylerden ya kime ne ki sonuçta huzurum dünyanın kanunu bu.
marketten alıyoruz eczaneler biraz pahallı oluo 😀 özelden yazıcam cnm sana
kızlar bişey daha danışıcam hepinizden ayrı ayrı cevap bekliyorum. lütfen karar vermemde yardımcı olun.
iki ev var kızlar üzerinde yoğunlaştığımız size yazayım özelliklerini de siz olsanız hangisini seçerdiniz yazın bana olur mu?
ilk ev 3 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 5 katlı bahçe içinde güzel bir evin 1. katı. (yani girişin üstü) ev full güney cephe. bütün odaları güneş alıyor. yeterince geniş. mekan olarak güzel. oturulabilecek bir semt. annemlere bi 5-6 km uzaklıkta. 1. kat. karşısında şu anda bir arsa var ileride oraya ev yapılabilir. arkada kocaman belediye parkı var.
ikinci ev 2 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 14 katlı bir binanın 7. katı. manzarası harika. deniz görüyor. 2 tane balkonu var. bütün odaları manzaralı ve güneş alıyor her odası. annemlere sadece bir km. annemlere çok yakın olduğu içinde muhiti biliyorum seviyorum. pazar kuruluyor o sokakta. bir de bi alt sokağında büyük park var yine. evin tek eksisi 2 oda 1 salon oluşu ve çok yüksek kat oluşu. (deprem vs) Allah korusun. manzara hem güzel ama bi yandan da malum istanbul manzarası demek beton yığını demek...
bu iki evin parası aynı kızlar.
siz olsanız ailenize bu kadar yakın oturur muydunuz
2 oda 1 salon alsam ileride pişman olur muyum? bi sürü soru işareti var kafamdaaa.