Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurcum ben olsam 3+1 i tercih ederim
büyük evin zararı gelmez sonuçta
ilerde çocuğun olduğunda da büyük ev daha çok işe yarıycaktır
bide o ev 5 katlıymış daha sıcak geldi bana ne bileyim ben öyle çok katlı evleri samimi bulmuyorum sanki sevmiyorum
bahçesi varmış ne güzel annenlere de o kadar uzak değilki 5-6 km gayet yakın bence
ikisinin fiyatı da aynıysa ben olsam 3+ 1 tercih ederdim yani

baldemim eşimle gitmedik hiç. ben rutin kontroller için gidiyordum. hormonlarımı falan ölçtürüyordum. siz eşinle gidiyorsunuz o zaman.

genelde takvim yöntemi kullanıyorsunuz o zaman kızlar.
özelden mesajlarınızı bekliyorum kızlar.

yardımlaırnız için çok teşekkürler.
ben takvim makvim anlamam valla öyle değil bizimki
bide hesap kitap işiyle uğraşamam açıkçası aaa bütün günüm hesapla geçiyo zati
bide o iş içinde matematik kullanamıcam yani
yani doğaçlama gelişiyo zaten çoğu zaman bide adama aa bugün 11.gün olmaz yarın gel mi diyim hahaha
o şeyi de kullanmıyoruz biz 🙂
saldım çayıra da yapmıyoruz ama tabi hahaha

kızlar bişey daha danışıcam hepinizden ayrı ayrı cevap bekliyorum. lütfen karar vermemde yardımcı olun.
iki ev var kızlar üzerinde yoğunlaştığımız size yazayım özelliklerini de siz olsanız hangisini seçerdiniz yazın bana olur mu?

ilk ev 3 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 5 katlı bahçe içinde güzel bir evin 1. katı. (yani girişin üstü) ev full güney cephe. bütün odaları güneş alıyor. yeterince geniş. mekan olarak güzel. oturulabilecek bir semt. annemlere bi 5-6 km uzaklıkta. 1. kat. karşısında şu anda bir arsa var ileride oraya ev yapılabilir. arkada kocaman belediye parkı var.

ikinci ev 2 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 14 katlı bir binanın 7. katı. manzarası harika. deniz görüyor. 2 tane balkonu var. bütün odaları manzaralı ve güneş alıyor her odası. annemlere sadece bir km. annemlere çok yakın olduğu içinde muhiti biliyorum seviyorum. pazar kuruluyor o sokakta. bir de bi alt sokağında büyük park var yine. evin tek eksisi 2 oda 1 salon oluşu ve çok yüksek kat oluşu. (deprem vs) Allah korusun. manzara hem güzel ama bi yandan da malum istanbul manzarası demek beton yığını demek...

bu iki evin parası aynı kızlar.
siz olsanız ailenize bu kadar yakın oturur muydunuz
2 oda 1 salon alsam ileride pişman olur muyum? bi sürü soru işareti var kafamdaaa.

3+1 bahçeli apartman güzel hoş ama sonradan önündeki arsaya bina yapılırsa evin ici güneş almaz, tabii bina değilde başka bişey de yapılabilir oraya imar bakanlığına sorabilirsin orası icin neye izin verirler diye

2+1 alırsan da cocuk olunca pişman olursun ayrıca yüksek apartmanlar genelde gürültülü olur diye bir önyargı var benim kafamda
7inci katta cocuğun balkona cıkma ihtimalini de düşünmek gerekir.

biz beğendiğimiz her evi imar ve belediye de araştırdık çevresine ne yapılabilir vs diye, büyük bir yatırım iyi düşünmek gerekir
ve ailemize yakın aldık evi, cünkü birbirimize ihtiyacımız var cocuk olunca daha cok ihtiyacımız olucak

kızlar bişey daha danışıcam hepinizden ayrı ayrı cevap bekliyorum. lütfen karar vermemde yardımcı olun.
iki ev var kızlar üzerinde yoğunlaştığımız size yazayım özelliklerini de siz olsanız hangisini seçerdiniz yazın bana olur mu?

ilk ev 3 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 5 katlı bahçe içinde güzel bir evin 1. katı. (yani girişin üstü) ev full güney cephe. bütün odaları güneş alıyor. yeterince geniş. mekan olarak güzel. oturulabilecek bir semt. annemlere bi 5-6 km uzaklıkta. 1. kat. karşısında şu anda bir arsa var ileride oraya ev yapılabilir. arkada kocaman belediye parkı var.

ikinci ev 2 oda 1 salon. ebeveyn banyolu. 14 katlı bir binanın 7. katı. manzarası harika. deniz görüyor. 2 tane balkonu var. bütün odaları manzaralı ve güneş alıyor her odası. annemlere sadece bir km. annemlere çok yakın olduğu içinde muhiti biliyorum seviyorum. pazar kuruluyor o sokakta. bir de bi alt sokağında büyük park var yine. evin tek eksisi 2 oda 1 salon oluşu ve çok yüksek kat oluşu. (deprem vs) Allah korusun. manzara hem güzel ama bi yandan da malum istanbul manzarası demek beton yığını demek...

bu iki evin parası aynı kızlar.
siz olsanız ailenize bu kadar yakın oturur muydunuz
2 oda 1 salon alsam ileride pişman olur muyum? bi sürü soru işareti var kafamdaaa.

Canım ben olsam büyük olan evi seçerdim. 3 artı 1 i. Onunda arkasında park varmış açıkmış önü. Belki ilerde bir cephesi kapanabilir ama diğer park olduğu yer kapanmaz. İmkan varsa büyük ev herzaman daha iyidir diye düşünüyorum. İlerde allah nasip ederse kalabalıklaşıcaz çoluk çocuk. Birde aileye yakın olmak güzel ama çok çok yakın olmayada gerek yok. Karşı tarafta olsa kendi ailemizde olsa biraz mesafe olması daha iyidir diye düşünüyorum.

Geri