Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

köyde kadınlar yumurtlama takvimimi varmış peş peşe ordu gibi hamile kalıp çocuk yapmışar ilginç bir mantığı var bu işin

benim evim iki oda bir salon şuan için yetiyor ama açıkcası pişmanım biraz daha borç altına girip 3+1 almadıgma çünkü ev sürekli değişen bir şey değil ileride cocugun oladugu zaman tek oda zor oluyor ansızın gelen misafirlerini hergün oturup kalktıgın odada agırlamak güsel olmuyor bende gönlüme göre bir ev bulup çıkmayı düşünüyorum biraz daha borçlar hafifleyince

ya tam olarak kullanmayalım demedi.
sizin kocişler gibi aman senin sağlığın önemli falanda filanda yapmıyo bu üzüyo beni kızlar.
ama sen nasıl istersen falan dedi. bakalım doktora da gidicem bu ay inşallah.

ya canım üzülme. senin eşin duygusallığını belli etmeyen biri gibi geliyor bana.
mesafeli duruşu var sanki herşeye gibi geliyor. illaki o da düşünüyordur seni sağlığını.

canım ben aileme yakın oturuyorum şuan ilerdede yakın oturmak istiyorum nasipse ..

ama şuan senin şartlarında olsam 3+1 i seçerdim çünkü bana her yönden daha iyi geldi birde ben büyük ev seviyorum 🙂

annenlerde çok uzak değilmiş 5-6 km fazla bir yol değilki canım 🙂

kafa bitanesi çok acıtıo
hele biz ilk evlendiğimizde ondan kullanıoduk ne zor olmuştu hatta uzun bi zaman olmamıştı
şimdi başka marka kullanıoruz çok iyi hiç acıtmıo üstelik daha bile iyi yani diyebilirim

huzurum 3 oda 1 salon bence daha iyi
yani birini çocuk odası birini yatak odası diğerini oturma odası olarak kullanabilirsin ve zaten arada park varmış.aileye yakın oturma konusuna gelince ben çok yakın oturmazdım

kuzum canım benim ben senin yerinde olsam 3+1 olanı alırdım hem büyük ev her zaman iyidir kuzu yarın öbür gün bir odasını bebişe yaparsın ne güzel olur zaten artık ev bir defa alınıyor 2+1 i alırsan yarın öbür gün o ev sana otomatikman yetmeyecek daha büyük bir eve geçmek isteyeceksin şartlar el verecekmi acaba birde zaten çok yüksekmiş ben öyle çok katlı binalarda oturmak istemiyorum 5-6 kat ideal benim aradığım evde 3+1 5-6 katlı binanın 1. katı yani giriş üstü ben 3+1 diyorum benim fikrim bu hayırlısı olsun inş. rabbim gönlünüzden geçen ne ise onu nasip eylesin

canım valla adını bilmiyorum ama çok acıttı bu arada acıtmasının nedenide işte o gelen seyi yok ediyo ondan kızlar..

iyi bari canım siz doğru markayı bulmuşsunuz herkes için değişiklik gösteriyo demekki

baldemim eşimle gitmedik hiç. ben rutin kontroller için gidiyordum. hormonlarımı falan ölçtürüyordum. siz eşinle gidiyorsunuz o zaman.

genelde takvim yöntemi kullanıyorsunuz o zaman kızlar.
özelden mesajlarınızı bekliyorum kızlar.

yardımlaırnız için çok teşekkürler.