Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Evet bazen ben bile yaptıklarıma şaşırsamda hiç hayal etmiyordum çünkü
hergün ocakta bu makarnada olsa pişen bir yemek 🙂

eşim her sofra sonrası tşk eder eline sağlık allah razı olsun der ve her akşam meyvesz yatmam ki birlikte yiyoruz
geçen akşam annemlere gitik ayvadan açıldı konu annem vereyim götür yersiniz dedi eşimde ne dese evdekiler çürüdü yuha ya babam zaten böyle şeyleri duymaktn nefret eder bakıyor şaşırdı her akşam yediğin ne akıl demek geldi içimden şöyle gözlerimi bir çevirdim ters ters eve gidene kadar surat yaptım ya arada bir anormalikleri tutuyor fazlasıyla

canım damar çatlamıştır belki soğuktan falan oluyor. kan hızlı pompolanıncada sızmıştr çatlaktan. benimde geçen kanadı. hamilelikte oluyormuş. şuan kanım normale göre daha fazla pompalandığı için.

benimki de acayip agresif ve ters son zamanlarda
trafikte özellikle bir sinir bir öfke anlatamam
dün akşam eve gidince dedim ki noluo sana cok agresifsin, bende bilmiyorum ama cinlerim tepemde özellikle trafiğe cıkınca cıldırıyorum, biri bişey söyelince onu tersleme gereği hissediyorum diyo
Allah korusun başına bişey gelicek diye cok korkuyorum

bilmiyorum ki dr.sormadım eşimde diyorki belki uyknda burnunu falan mı karıştırdın gülermisin ağlarmısın öğlen anneme rezil etti beni manyak koçiş

tobe tobe😀

Kelebekcim geçmiş olsun ama sen genede ihmal etme belki öenmli bişey vardır sen bi göster elinin altında nasılsa doktorlar 🙂

teşkkr ederim mormenekşe ama dr.çıkmak için onlarca kuyruk beklemek istemiyorum hastaların önüne gecmeyi sevmiyorum sanırım havalardandiyerek kendimi rahatlatıyorum

bazen benmde eşim yapıyor sanki duyanda evde meyva yemiyoruz sanacak her akşam yediğimiz ne ozaman

ayy akasya yoksa hamılemıyım nasıl korkuyom oluvercem diye baksana bizim dr.tarih sıralamasınıda yanlış vermiş

akasyacım sana gecmıs olsun cok evet hamılelkte olabılır bırde kusman cok oluyorsa ona baglı olabılır ne kadrlık oldun şimdi bebegin

benimki meyve yemez, sebze yemez, tavuk yemez, balık yemez...
sonrada çeşit çeşit yemekler yapmadığımdan şikayetçi olur yeri gelince.
yani konuyu burçlara bağlıcam kızlar şu ikizler burcu çok zorrrrrr....
aynı çorbayı bugün içer çok güzel olmuş anneminkinden bile güzel der
yarın içtiğinde ya bu çorba pek güzel olmamış der.... ölürmüsün öldürürmüsün

yemek seçen insanla birarada yaşamak cok zor şıpıdık
Allah kolaylık versin

Bazen ilginç oluyorlar valla kelebek sanki çürümüş ymeğe yemeğe 2 koca yava yiyoruz ben anlamıyum sonra bana yolda diyo ki şaka yaptım akıl bari orda söyle şaka yada ne bilyim doğru olmadığı ölürmüsün öldürümüsün

şıpıdık sana gercekten kolay gelsın dıyelım ozaman
burclara ben pek ınanmıoyrum en azndan ben tasmıyorum akrep burcuyum mesela özellklerımle uyusmuyor ama gercekten bırebır uyum saglaynlar var ama sen yinede eşini ne öldür nede öl