Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu havada çıplak ayakla nerde bulucam toprağı 😀
Bizim evin aşağısında büyük bi yürüyüş alanı var bi akşam oraya gidelim bari biraz yürüyeyim. öle böle değil herkes farkediyor. elimeden bişi alırlarken filan onlarıda çarpıyor 😀

çıkın canım ama çıplk ayak basmayı unutma

eşim vardı yanımda bir türlü yazamadım şimdi dedim bana neskafe alırmısın markete yolladım:D:D
bende öğlen anneme gittim yemege hem annemi görmüş oldum hemde güzel yemeklernden faydalandım:D:D

kızlar bende dün gece saatimi 5 e kurmuştum saat çalınca uyandım dedim burnum akmış hemen banyoya gittim baktım burnum kanıyor ilk defa burnum kanadı hayatımda bir süre geçmeyince eşimi uyandırdım dedim korkma hayatım bir bakarmsın sonra geldi tanpon yaptı saat 7 de durdu kanama neyseki anlamadım neden oldu

kızlar bende dün gece saatimi 5 e kurmuştum saat çalınca uyandım dedim burnum akmış hemen banyoya gittim baktım burnum kanıyor ilk defa burnum kanadı hayatımda bir süre geçmeyince eşimi uyandırdım dedim korkma hayatım bir bakarmsın sonra geldi tanpon yaptı saat 7 de durdu kanama neyseki anlamadım neden oldu

geçmiş olsun canım benim, neden kanamış burnun?

Kelebekcim geçmiş olsun ama sen genede ihmal etme belki öenmli bişey vardır sen bi göster elinin altında nasılsa doktorlar 🙂

Geri