Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

seninki ayrı bir cumhuriyet valla
çok zor gerçekten

ya birde ne bileyim saygı duy beğenmediysen bile deme yeme ben çok alınırım böyle şeylerden sanırım alllahtan öyle durum olmuyor yoksa aç kalırdım yada büün paramı lokantaya yatırırdım 🙂

yalnız biz kadınlar da acayip bayan tripleriz hemen surat asıp trip atıos koçişlere onlara yazık vala degılmı ama

şıpıdık senin profılınde bulundugun yer eşinin kalbi yazıyordu şimdi meçhul yazıyor neden amaaaaa ben o yazını çok sevmiştim çok romantikti

yok canım allaha şükür kusmam. arada olabiliridye uyarmıştı allahtan dr umda korkmadım. benim bebiş 21 hafta 3 günlük canım. 3 gün sonra 5 ayım bitiyor yani.. haftaya bebeğimi 4 boyutlu göreceğim inşallah. yüzünü çok merak ediyoruz.

benimkide buna benzer başka bir huysuzluk sergiliyor. koç burcu ya bende ona yoruyorum. ben herşeyi yerim der aslında yer ama işine gelmeyince yemez. bu akşam ona pırasayı yedirebilecekmiyim merak eidyorum. bir kere yaptım ben kokusunu duymiyim sevmiorum dedi. yaptım. aslında güzel kokuyor biraz yiyim dedi. yedi. bugün yapacağım dedim ben yemem diyor. ağlıyım mi güleyimmi bilemedim bende.

yemek seçen insanla birarada yaşamak cok zor şıpıdık
Allah kolaylık versin

Benimki Bitaneydi Onuda Ben Aldım