Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyiki giymişsin yoksam yanmıştın

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

iyiyim beya nasıl olsun her zamanki gibi yoğunum işte çalışmaya devam eşimde gececi bu hafta

günaydın kızlarr. yeni eleman ilanını verdik bugün artık arayan arayana. hayırlısıyla bulsak birinide bende kurtulsamm

hayırlısı olsun akasyacım ama nerdeeee senin gibisini bulacaklar
günaydınlar

bim aktüelini yayınlamış uyku seti felan var

gitmek lazım ama erkenden gidemiyoruz ki ben a101 den alıom ordada uygun oluyor

günaydınnnn kıslar nasılsınız bakalım
akasya nereye eleman arıyorsunuz

elçin hoslgedın canım napıosun ne zamandr yoktun

günaydın kızlar, güzel geçsin gününüz

huzurum, çok güzel bir rüya görmüşsün canım
Allah hayırlara vesile etsin Inşallah

armağanım canım sana da kocaman geçmiş olsun, soğuklarda dikkat et kendine
hamile bayanlara gece nöbeti yazmaları hiç hoş değilmiş.

kızlar dün eve giderken arkadaşımın ablası aradı, arkadaşım işten çıktıktan sonra otobüse biniyor
kız durakta otobüs beklerken bitane spor araba durağa girmiş 4 kişi yaralanmış
arkadaşımda yaralılar arasındaymış
hastaneye görmeye gittim hemen ama göstermediler ameliyat olması gerekiyor muş şimdi ameliyata almışlar
arabayı kullanan da medyatik bir ailenin cocuğuymuş hemen avukatları aramışlar şikayetci olmayın falan demişler ama herkes şikayetci olucaz demiş
galiba alkollüymüş
gazete haberlerine falan baktım bişey yazıyor mu diye ama yazmamışlar Allah bilir ailesi engellemiştir
gece de eşim işe gitti, uyumaya çalıştım ama her gözümü kapattığımda aklıma arkadaşım geldi
hiç uyumadım anlayacağınız saat 05:30 a geliyordu eşim geldi, o geldikten sonra 20 dakika uyumuşum sonra saatim çaldı🙁((
arkadaşım icin dua edin gülolar

hayat ne kadar tuhaf değilmi kızlar birgün varız birgün yokuz 🙁

baldemcim geçmiş olsun..

yeni gelen kızlar sizlerde hoşgeldiniz

geçmiş olsun baldemcim
allah yardımcıları olsun paraları varya adam sanıyorlar kendilerini hiç bir şekilde vazgeçmesinler zaten buna benzer olay burdada oldu durağa girdi iş çıkış saatinde araç 2 3 yıl sonra serbest bırakıldı kaç kişi hatatıı kaybetmişti oysa inşallah adaletli bir sonuç çıkar insan hayatı bu kadar basit değil

Günaydınn kuzularım benimm 🙂

Baldemim Allah yardımcısı olsun arkadasın ve diger yaralı kişilerin;o insanların ne suçu ne günahı var işten çıkmmışlar evlerine gidecekler ototbüs bekliyorlar gerizekalının teki içiyor duraga dalıyor oldu bir de şikayetçi olmayın senin oglun keyif yapacak çok sinirlendim ben şimdi yaw

çok geçmiş olsun baldemcim
inşallah arkadaşın çabucak iyileşir
allah böyle düşüncesiz insanlarında cezasını vericektir mutlaka