Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar resmdeki kayb ettiğim arkd.melek yüzlü kardeşim öldüğünde bile 2 kişiye can verdi ağlamak istiyorum böyle kızlar bagıra cagıra ahh istanbulllll yaktı yüreğimi
baldemcim yazıını gözlerim olarak okudum çok değil 2 ay önce trafik kazasında çok yakın arkd.kaybetmiş biri olarak...dua edeceğim hepimiz dua edeceğiz iyileşecek arkd.şansı var hala hayatta ben yetişemedim oysa gördüğüm onun cansız bedeniydi ilk defa hayatmda sevdiğim birini kaybettim kimselere göstermesin Rabbim hepimizi korsun saglıkla sıhhatle korusun inşallh inan cok üzgünüm
ayyy canım benim haberim yoktu bundan, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşının
sen bilirsin belki canım ama benim arkadaşımın annesi babası o cok kücükken vefat etmişler ablası da şehir dışında yaşıyor
kıza hastanede ilk müdahaleyi yaptılar ama bilinci açık olmadığı icin 1inci derece ailesinden birini beklediler, ablası da gece 1e doğru anca gelebilmiş
formları apar topar imzalatmışlar ameliyata almışlar
uygulama böyle mi?
baldem çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. hayat gerçektenbir anlık rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun. böylelerini aileleri korur. şimdi kesin oğluna bişey olmaz bize diye rahatlatıyordur. vicdansızlarrr