Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

adetine 10 gün var sanırım canım. ama yinede testelere çok güvenme adetin geçmeden belli olmayadabiliyor. yani çıkmasa kesin yoktur diye bişey yok. benim yumurtlama günüm değildi. normalde adetin başlangıcından 10-12 . günler yumurtlama oluyor benimki adetim 5 gün sürdü. 2 gün falan sonraydı yani 7 gün. ayhh kız rezilliğe bak herşeyi anlattımmmm

Allahım tüm işsizlere yardım etsin ..kızlar gelenlerin hepsi erkek ve işsizlerr düşünebiliyomusunuz..ALlah yardımcıları olsun çok üzülüyorum vallla burda 🙁

ya bu avatar resmmdeki kedi normalde sigara iciyor neden hareket etmıyor şimdi yaa alla alla

büyük gelmiştir boyutu ondan.

tekrardan heycan yaşadın yaşattan işte ne güzel 😀

kızlar işyernden komik anılarımızı anlatiyim biraz gülelim

acile bir bayan gelir çocuguyla çocuk ateşlidir dr.muayene eder ve acilin tam karşısındaki yeri göstererek oradaki duşlarda çocugu ılık suyla yıkamasını söyler kadın hemen acilden çıkar duş yerlerine gider etrafına şöyle bir bakınıır sonra tekrar acile dr.yanına gider ve dr.sorar
dr.bey duş memuru nerde ??
dr.cevaplar ; hamama staja yolladık

Ikraaaaaaaaaa cinsiyeti belli olsun ya zaman geçsin inan ne olacağını merak eidyorum

Canım geçen kursta bir kadın sen hamilemisin dedi bende nerden anladınız dedim.
Yüzüne güzellik gelmiş, erkek anneleri güzelleşir dedi, sonra tuzla bişey yapıcam demişti ama o anda tuz yoktu.
Kursada gidemediğim yapamadık ama cinsiyeti öğrenmek için yapıyorlarmış...

olsun bilgileniyoruz işte bizde 🙂 2 gün sonra falanda oluyor işte 🙂

Allahım tüm işsizlere yardım etsin ..kızlar gelenlerin hepsi erkek ve işsizlerr düşünebiliyomusunuz..ALlah yardımcıları olsun çok üzülüyorum vallla burda 🙁

Aminnn. siz işçimi alıyosunuz ciklet.

1. Sınıf hamişler quen akasya armağan ikra
2. Sınıf hamişler kafa devamını bekliyozzzz
3. Sınıf hamişler = ben niki şipi

menekşede var 3. sınıfta. ben belki 4. sınıf bile olabilirim belli olmaz. )

hakikaten komik