Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ah evet şimdi anladım canım yani bende 10gün sonra filan test yapsam sonucu öğrenebilirim sanırım..

birde birşey sormak istiyorum bu malum şey senin yumurtlama dönemine denk gelmişmiydi ?

çünkü dün yaptıgım araştırmalarda benimki denk gelmiyo heralde canım 🙁

adetine 10 gün var sanırım canım. ama yinede testelere çok güvenme adetin geçmeden belli olmayadabiliyor. yani çıkmasa kesin yoktur diye bişey yok. benim yumurtlama günüm değildi. normalde adetin başlangıcından 10-12 . günler yumurtlama oluyor benimki adetim 5 gün sürdü. 2 gün falan sonraydı yani 7 gün. ayhh kız rezilliğe bak herşeyi anlattımmmm :haha:

Allahım tüm işsizlere yardım etsin ..kızlar gelenlerin hepsi erkek ve işsizlerr düşünebiliyomusunuz..ALlah yardımcıları olsun çok üzülüyorum vallla burda 🙁

ya bu avatar resmmdeki kedi normalde sigara iciyor neden hareket etmıyor şimdi yaa alla alla hahaha

büyük gelmiştir boyutu ondan.

Ay dün akşam çok komik bir muhabbet oldu.
Bizim alt katta 2 öğretmen bir doktor var bekarlar.
Karşı komşuya gittik beraber, birde bizim taşınan arkadaş vardı o geldi ve taşınan arkadaşın adeti 6 gün geçmiş.
Saat akşamın 8'i eşler evde yok, ne yapsak dedik ikimiz çıktık nöbetçi eczane aramaya, sonra birtane bulduk, ben şakayla banadamı alsak net kırmızı çizgi görsek dedim, arkadaşta alalım zaten 3 lira bişey dedi, eğer sende de kırmızı çizgi çıkmazsa en azından testin dandik olduğunu anlarız dedi.
Neyse aldık eve geldik, ilk önce diğer arkadaş yaptı koltuğun kenarına koyduk ama 2. çizgi çıkmadı.
Sonra ben yaptım ve lavabodan hamileyiiim diye bağırarak çıktım, tabi diğer kızlar bildiğimi bilmiyorlardı bi çığlık atıyorlar görmelisiniz 🙂)
Ayy kimden beklerken kimden çıktı diyorlar 🙂)
Sonra iki testi yanyana koyduk bende iki çizgi çıktı ama arkadaşta çıkmadı, biraz üzüldü istiyorum ben demişti.
Ama çok komik oldu yaa, bilmeyen arkadaşların heyecanı görülmeye değerdi 🙂)
Bir arkadaşta Allah akıl versin size diyo 🙂)
Heralde hamile olduğunu bile bile test yapan bende başka deli yoktur 🙂)

tekrardan heycan yaşadın yaşattan işte ne güzel 😀

kızlar işyernden komik anılarımızı anlatiyim biraz gülelim

acile bir bayan gelir çocuguyla çocuk ateşlidir dr.muayene eder ve acilin tam karşısındaki yeri göstererek oradaki duşlarda çocugu ılık suyla yıkamasını söyler kadın hemen acilden çıkar duş yerlerine gider etrafına şöyle bir bakınıır sonra tekrar acile dr.yanına gider ve dr.sorar
dr.bey duş memuru nerde ??
dr.cevaplar ; hamama staja yolladık

hahaha hahaha :oppucuk:

Ikraaaaaaaaaa cinsiyeti belli olsun ya zaman geçsin inan ne olacağını merak eidyorum

Canım geçen kursta bir kadın sen hamilemisin dedi bende nerden anladınız dedim.
Yüzüne güzellik gelmiş, erkek anneleri güzelleşir dedi, sonra tuzla bişey yapıcam demişti ama o anda tuz yoktu.
Kursada gidemediğim yapamadık ama cinsiyeti öğrenmek için yapıyorlarmış...

adetine 10 gün var sanırım canım. ama yinede testelere çok güvenme adetin geçmeden belli olmayadabiliyor. yani çıkmasa kesin yoktur diye bişey yok. benim yumurtlama günüm değildi. normalde adetin başlangıcından 10-12 . günler yumurtlama oluyor benimki adetim 5 gün sürdü. 2 gün falan sonraydı yani 7 gün. ayhh kız rezilliğe bak herşeyi anlattımmmm :haha:

olsun bilgileniyoruz işte bizde 🙂 2 gün sonra falanda oluyor işte 🙂

Allahım tüm işsizlere yardım etsin ..kızlar gelenlerin hepsi erkek ve işsizlerr düşünebiliyomusunuz..ALlah yardımcıları olsun çok üzülüyorum vallla burda 🙁

Aminnn. siz işçimi alıyosunuz ciklet.

1. Sınıf hamişler quen akasya armağan ikra
2. Sınıf hamişler kafa devamını bekliyozzzz
3. Sınıf hamişler = ben niki şipi

menekşede var 3. sınıfta. ben belki 4. sınıf bile olabilirim belli olmaz. )

kızlar işyernden komik anılarımızı anlatiyim biraz gülelim

acile bir bayan gelir çocuguyla çocuk ateşlidir dr.muayene eder ve acilin tam karşısındaki yeri göstererek oradaki duşlarda çocugu ılık suyla yıkamasını söyler kadın hemen acilden çıkar duş yerlerine gider etrafına şöyle bir bakınıır sonra tekrar acile dr.yanına gider ve dr.sorar
dr.bey duş memuru nerde ??
Dr.cevaplar ; hamama staja yolladık

hahaha hahaha :oppucuk:

hahaha hahaha hakikaten komik

Geri