Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayyyy haha neyse gene erkek ya. bizim başımıza öle bişi gelse tam rezillik valla 😀

ölede çok kötü ya. bende rüyamda bugün patronumla aynı odadaydım. başka yere taşınmışız. benim masamı kendi masasının önüne koymuş. tren gibi oturuyoduk. sabah zor uyandım rüyalardan.

spor yapabilsek mükemmel olurdu ama zaman yok işte canım.
benim açtığım konulardan bulabilirsin. diyet bölümüne
kız yarın başlayalım ki hafta sonu çok fazla kaçırmayalım.

slm huzur valla yeleksiz üzerimde hırkasız duramıyorum ya bir şişkinliğim ar yada gerçekten kilo aldım şuan pisikolojik oalrak bunalımdaım kedimi akrep nalan gibi görüyorum 🙁

sen nasıslsın görüşemedik

günaydın baldemim geçmişi okuyamadım ama iş bulmuşsun hayırlı uğurlu olsun canım.

gelmezmiyim gelirim walla aranıza.
nolur zayıflayalım kızlarrrrrrrrrrrrrrr. benim göbüş gidiyo.

sağol canım benim yeni işe başlamadan önce 1 ay dinlenicem Inşallah

sen de katıl bize düğün zamanında olduğumuz gibi fistuk finduk olucaz🙂

baldemcim yeşilçayı bergoamntlı mı ne öyle içiyorum sade acı geliyor 3 fncan sakıncalı felan duydum günde en çok 2 doğrumu bende yeek sonrası 1 tane içiorum

canım bu karışık bitki çayları 5i 1 yerde diyolar, sinemaki, form çayları filan var ya onlar sakıncalı. İnsanın metebolizmasını karıştırıyor. Ben bi ara onlardan fincan fincan içiyodum bırakınca uzun bir süre afedersin ama wc ye çıkamadım kabız oldum 🙁( Dengem şaşmıştı 🙁( yeşil çay öle zararlı değil sanırım.

ölede çok kötü ya. bende rüyamda bugün patronumla aynı odadaydım. başka yere taşınmışız. benim masamı kendi masasının önüne koymuş. tren gibi oturuyoduk. sabah zor uyandım rüyalardan.

kesinlikle çok kötü.. yani ne yapsam bakıyor. mail atarken falan bile bakıyor... çok kalıcı değilim zaten kuzum biraz daha sıkayım dişimi bahara en geç çıkarım bana göre bi iş değil çünkü 🙂

slm smasher nasılsın ya çok zor ayno odada patrnla olmak bende senelerce öyledydim artık çenemden kurtulmak için derme çatma bir oda yapıldı olsun burayıda sevmiyorum ama en azından görmüyorum kimseyi