Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

beldemcimm işine çok sevindimm harika bir işe benziyor parasıda iyidir kesin🙂) sende ki o yabancı dillerle şimdiye girmediğin hata hayırlı olsun bebişim

sağol canım benim, kısmet şimdiyeymiş😀
bu işyerimin misyonu eşimle tanıştırmaktı, o burada olmasaydı 2 ay sonra istifa edecektim ortamı sevmediğim icin ama sabrettim. iyi ki de etmişim
ailem arkadaşlarım yeni işime cok cok sevindi
Allah utandırmaz Inşallah

Huzurcuğum günaydın hoşgeldin. Dün sende yoktun. Sninde haberin olsun rejime giriyoruz bi kısmımız. Bi topik açtık yediklerimizi içtiklerimizi kontrol edicez.

sağol canım benim, kısmet şimdiyeymiş😀
bu işyerimin misyonu eşimle tanıştırmaktı, o burada olmasaydı 2 ay sonra istifa edecektim ortamı sevmediğim icin ama sabrettim. iyi ki de etmişim
ailem arkadaşlarım yeni işime cok cok sevindi
Allah utandırmaz Inşallah
günaydın baldemim geçmişi okuyamadım ama iş bulmuşsun hayırlı uğurlu olsun canım.

Huzurcuğum günaydın hoşgeldin. Dün sende yoktun. Sninde haberin olsun rejime giriyoruz bi kısmımız. Bi topik açtık yediklerimizi içtiklerimizi kontrol edicez.

gelmezmiyim gelirim walla aranıza.
nolur zayıflayalım kızlarrrrrrrrrrrrrrr. benim göbüş gidiyo.

eeeeeee daa daha kızlar ne var ne yok hafta sonu için plnalar varmı

şıpıdık ben genelde siyah tutkunuyum nedense bütün elbiselerim siyahtır görende aynısını giyotum sanıyorusur ama bakıyorum farklı renkler gider yapışırım siyah sonra şık gösteriyor kibarda

Geri