Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar dün eve gittim kapının önünde çantamı açtım anahtarımı arıyorum
bi anahtar buldum çıkardım aaaa iş yerinin
neyse o cepe kondu karışmasın die aramaya devam aaa çıktı yooo o da iş yerinin yedeği
tekrar aramaya devam ara ara ara yook
eee anahtarlarım yok ahh bende bi panik çantayı döktüm makyaj çantama baktım cüzdanıma baktım çantanın tüm gözlerini didik ettim 20 dk geçti ağlıcam başım dönüo kendimde değilim ev teli çalıo ama anahtar yokk
eşime tel ettim köntörümde bittimi
ev teli hala çalıo.indim aşağı oturdum görevlinin masasına çantayı tek tek inceledim off yok işte yokk.
indim çarşıya koçişe hediye bakıyım kendimede kontör alayım
baktım baktım bişiy bulamadım.ordan gittim avm ye gezindim tozundum eşim geldi hamburger yedik hıı dio zaten kesin hamburger yiyelim die unuttun numarası yaptın dimi
eve gittik kaybettim die çok korkmuştum ama ohhh askıda asılı
içim rahatladı ama diorum sabah ben anahtar almıştım meğer iş yerinin yedek anahtarlarını ev die atmışım. bugün 50 defa baktım anahtarlarımı aldımmı die

geçmiş olsun canım. size fırsat olmuş işte ama o an insan panik oluyor. benimde başıma geldi bir kaç kere. Allahtan kapının arkasında anahtar kilidinde bırakmamışın. Benim kayınvalidem hep oraya takıyo anahtarı.

kızlar bende dün kaşam gezmeye gittim eşim kıskanclık krizine girdi elbise kısaymış dizlerde elbiseme kısa dedi neyse gidecegim yere bıraktı bende kızdım bekarkende bn aynı giyiniyordum ozaman kendı ayarında biriyle evlencektınben aklı basında bir kadınım lütfen sözlerne ve hareketlerine dikkat et dedim kıskançlıkta bir yere kadr cünkü cokta karıstırmamak lazım diye düşünüyorum neticede ben onun dısında düşünebilen aklı başında bir bireyim

kızlar bende dün akşam gezmeye gittim eşim kıskanclık krizine girdi elbise kısaymış dizlerde elbiseme kısa dedi neyse gidecegim yere bıraktı bende kızdım bekarkende bn aynı giyiniyordum ozaman kendı ayarında biriyle evlencektınben aklı basında bir kadınım lütfen sözlerne ve hareketlerine dikkat et dedim kıskançlıkta bir yere kadr cünkü cokta karıstırmamak lazım diye düşünüyorum neticede ben onun dısında düşünebilen aklı başında bir bireyim