Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sahil senin kaynana da ben sinir oluyorum alırsın,oturursun o mu ödeyecek sanki Alla Alla yaw

Huzurum Çekmeköy taraflarına baktınmı?

CANIM BENSIZ YAPAMIYORRRRRRRRRRR 🙂 BAKSANA ÇIKTIDA GÖNDERMİYOR
KENDİ ÜZERİMEDE GİRDİM ÇIKARSADA KAPI GİBİ EVİM OLACAK 🙂)))
ZATEN HENÜZ TESLİM EİDLMESİ ZAMAN ALIR BÖYLELİKLE BİZİM ŞİMDİKİ EVLRDEN HALİYLE YOL GEER 🙂 ARTIK BELKİ ORDA BİRLİK YAŞARIZ :parti:
KANKİ OLURUZ KIZÇE İLE ALLAHIM ŞAKASI BİLE ACAYİP

herkese selammmm
nolur beni unutmadığınızı söyleyinnn:d040:
tam unutmak üzereyedikki geldin🙂
nerelerdesin? düğün tarihin netleşmiş gibi bir duyum aldık uçan melekten😀

kızlar bende dün kaşam gezmeye gittim eşim kıskanclık krizine girdi elbise kısaymış dizlerde elbiseme kısa dedi neyse gidecegim yere bıraktı bende kızdım bekarkende bn aynı giyiniyordum ozaman kendı ayarında biriyle evlencektınben aklı basında bir kadınım lütfen sözlerne ve hareketlerine dikkat et dedim kıskançlıkta bir yere kadr cünkü cokta karıstırmamak lazım diye düşünüyorum neticede ben onun dısında düşünebilen aklı başında bir bireyim

iyi demişsin canım, ama kendi denginle evlenseydin cümlesini sık sık kullanma canım. kafalarında garip yorumlar yapıyorlar

hele şükür bacım geldin 🙂)

HOŞBULDUM FISTIKKK

kimdin sen canımm:oppucuk: unutrmuyuz hiç peri:D:D

YA BAK AĞLARIM YAAAAAAAAAA :grev:

kız toprak nerdesin sen kulaklarını çekecem uzat🙂

AHH KUZUM NEDESEN HAKLISIN AFFETT :bangin:

periii hoşgeldin canımm unuturmuyuz seni hiçç

CANIMM HOŞBULDUMMMM

BAŞINIZA GELENLERİ DUYDUM :haha:

ANLATIN BAKİM VARMI ÖNEMLİ OLAYLAR VARMI ÇOK UZAK KALDIM YAAAAAAAA

şıpı bizimkiler biraz farklı kayınpeder şeker hastası tansiyon
kayınvalde de öyle az morel bozulsun hastanelik oluyor komşu bişeymi dedi bir haber hastanede tansiyon serum yatıyor
yani bende hayelde sınır yok işte eşim onları bırakıp başka eve çıkarmı sanmam çünkü sürekli hastaneye gidiliyor geçen saat akşam 11 şeker fırlamış eşim hemen götürdü saat 1 kadar bekledi

Geri