Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Pine allah kavuştursun canım benim.

Huzur ablacım dularımız seninle.Allahım hayırlı zamanda ödeme kolaylığı ile hepimize ev sahibi olmayı nasip eylesin inşallah.

ciklet bencede bi sorun yoktur bende de son günler aynı düşünce saplanıyor olmaycağını bile bile ya olduysa diye ne tuhaf ya biz insan oğlu kafamıza birşey takıp kurgu yapmaya bayılıyoruz herşeyde rahat ol

gecen face te bir yazı buldum sizede yazim

''sen zengin oğlusun incitme yazıktır bir tarafını ver 30.000 fakir korusun vatanını'' yemin ederim içim sızlıyor şu askerlere ama dua ederiz pine hayırlısıyla gider gelir baban tartışmaları kötü olmuş sebebi ne peki baban üzmesin kendini cok hasta olur ALLAH korusun

özel bankalardan uzak durmak gerek devlet bankasından kredi cekmenızı tavsiye ediyorum biz teb bankası resmen kazıkladı üstelik cok samimiyiz ordakilerle dost kazıgı yedik devlet bankası en güzeli

günaydın kuzu amin canım amin
kuzum güzel bi yere düşmüş...aslında şırnakda olsa kızlar bulundugu bölüm önemli olan sonucta..abim tuncelide yaptı..komando olarak ama operayonlara katılmadı çok şükür ki o zamanlar çatışma vardı..ALlahım herkesin evladına can sağlığı versin..korusun tüm askerlerimizi..

twety baldem huzur aslında kızlar nu tür konuları konusmak aramızda çok iyi..en azından fikir oluyo birbirimize..evide iyi bir zmanda almak gerek..
bizim evimizde hiç birikim yok..ancak ocak ayı itibariyle benim maaşım kenarda kalıcak..

Kesinlikle özel bankalardan uzak durulmalı kelebegim bu konuda sana katılıyorum ben 2003 yılında unvye basladım Hsbc Advantage Kampüs kartını gönderdi sen unvye baslayan birine neye güvenerek bu kadar limit yüksek bir kart gönderebilirsinki?Harcıyorsun,geziyorsun tozuyorsun kredi kartıda başa bela Allah borç ödeyen herkesin yardımcıısı olsun...
Huzurum ev bu kısa sürede karar verme içine hangisi siniyosa onu al aradıgın özellikler nelerdir;bunları mutlaka göz önünde bulundur İst'da yaşıyorsun ben senin yerinde olsam site içerisinde bakardım...
Kızlar ilerde evlenirsem evimde tek aradıgım özellik giyinme odam olsun 🙂mutfagım geniş olsun önünde cam balkon olsun orda arkadaslarımla keyif yapabileyim 🙂