Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çikletim bozma moralını hemen hava değişimi de etkiliyor günleri yada stres için rahatlasn test al sonucuda bize bildir

pinecim ALLAH kuvustursun hayrlı tesktereler hayrla gitsin gelsin inşallh.artık askere gidenlere daha ayrı bir üzülüyorum.....

huzur dua edeceğim inşallh hayrla bulursun

pinecim ALLAH kuvustursun hayrlı tesktereler hayrla gitsin gelsin inşallh.artık askere gidenlere daha ayrı bir üzülüyorum.....

huzur dua edeceğim inşallh hayrla bulursun

saolasın canım benim ayyy hiç sorma yawww bende öyle oluyorum kuzu bide babamla kardeşim kavga ettiler konuşmuyorlar daha bi içim acıyor valla babam hasta oldu bu hafta hep yatmış kalkmamış hiç rabbim yardım etsin şifa versin tez vakitte inş.

huzur sizin oralarda öledir elbet ama bizim buralarda ev fiyatları seğrinde gidiyor🙂
yani evlerin fiyatlarının dşüceğini düşünüyorum bizim sitede
çünkü şuanda en yüksek bizim orda 120 tl satılıyor
ama en yüksek fiyatı verikleri için kimse almıyor
gidiyorlar o kalitede 60 70 milyarlık bakıolar
dolayısı ile bende ilerde kimse almadıkça evlerin daha düşüceği kanısındayım
haaa baktım düşüyor yeni yapılan bir yerde 70 80 milyara rahatlıkla bulurum.
ama ist. farklı elbet orda değer kazanıyordur.araba olursa bizim için çok rahat olucak
zaten sadece haftasonu kullanabiliceğimizi düşünüyorum.her yer yakıncık yakıncık zaten
yani bi avm ye gitmeye normalde 5 tl veriosam gidiş dönüş bunda da 10 veririm ama daha da çok gezerim

Tek ev kredisi degilki banka kredileri genel anlamda da çok yüksek bence buna bir çözüm getirilmeli ben kredi çekmiştim sonra kapatmak istiyorum kapatmıyor banka borç benim borcum degilmi ben artık sizin bankanızla çalışmak istemiyorum dedim zar zor kapatabildim kızlar size tek tavsiyem bütün bankalar aynı ama Denizbanktan uzak durun şu anda da faiz sıralamasında en yüksek banka Garanti

Geri