saolasın canım benim ayyy hiç sorma yawww bende öyle oluyorum kuzu bide babamla kardeşim kavga ettiler konuşmuyorlar daha bi içim acıyor valla babam hasta oldu bu hafta hep yatmış kalkmamış hiç rabbim yardım etsin şifa versin tez vakitte inş.
Çok iyiymiş sisinki baldemcim.
Benimde aklımda bulunsun.Kısmetse bizde 18 aya kadar düşünüyoruz.
O zaman tüm borçlar bitmiş olacak.Hazırda ne kadar verdiniz canım?
kuzum güzel bi yere düşmüş...aslında şırnakda olsa kızlar bulundugu bölüm önemli olan sonucta..abim tuncelide yaptı..komando olarak ama operayonlara katılmadı çok şükür ki o zamanlar çatışma vardı..ALlahım herkesin evladına can sağlığı versin..korusun tüm askerlerimizi..
twety baldem huzur aslında kızlar nu tür konuları konusmak aramızda çok iyi..en azından fikir oluyo birbirimize..evide iyi bir zmanda almak gerek..
bizim evimizde hiç birikim yok..ancak ocak ayı itibariyle benim maaşım kenarda kalıcak..
adaşım, insanoğlu bir yola karar verip başkoyunca rabbim yardımcı oluyor
eşimin dükkanı aylardır boş duruyordu, Rabbim yardım etti, biz ev kredisini imzaladıktan bir iki hafta sonra dükkan kiraya verildi
Rabbimin büyüklüğününe ve kudretine inancım sonsuz
valla kuzu dün eşim hasta geldi eve başı kötüydü neyse ilaç filan verdim masaj derken ohhh dedimm içimden🙂 yat dinlen sen bi baktım adam 11 de dirildi bende boyumun ölçüsünü aldım tabi
adaşım, insanoğlu bir yola karar verip başkoyunca rabbim yardımcı oluyor
eşimin dükkanı aylardır boş duruyordu, Rabbim yardım etti, biz ev kredisini imzaladıktan bir iki hafta sonra dükkan kiraya verildi
Rabbimin büyüklüğününe ve kudretine inancım sonsuz