hayırlısı olsun huzur, bu durumda mesaj alınmıştır
eşimle konuşmuştum ama hatırlatayım tekrar
bi de ordan geçerken dikkatimi yüksek gerilim hatları çekiyor hep, evinizin yakınlarında yok değil mi canım, baz istasyonlarına falan cok dikkat etseydin
baldemim yüksek gerilim hattı geçmiyor canım ona dikkat ettim. ama baz istasyonuna bakmadım canım. bakarım.
teşekkürler canım güzel haberlerini bekliyorum 🙂
çok sağol canım Allah razı olsun. Allah nasip ederse seneye bu zamanlar hamile kalmak istiyorum. eşimle de konuştuk kızlar. daha erken nasip olursa kısmet tabi...
eve karar verdik. annemlerin yakınında 3+1. 14 katlı bir binanın 12. katı. gördüğümüz evler içerisinde bütçemize uygun olan en güzel ev diye bunu seçtik arkadaşlar, yüksek katlı olmasına rağmen.
ALlahım utandırmaısn öncelikle huzurum..hayırlı ugurlu ömürlük olsun inşallah..3+1 aldıgında çok iyi olmus..ileride bebşlerin odası olucak rahat rahat 🙂Rabbim olmayanlarada nasip etsin ödeme kolaylıgı versin..huzur mutluluk içinde oturun inşallah 🙂)..
kuzummm iyiyim ne olsun geldik işte başladık çalışmaya bende özledim sizi yawwww rabbim korusun hepimizi hayır olsun inş.eşim dün akşam gene işe gitti sabah geldi bu hafta gene gececi