Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlısı olsun huzur, bu durumda mesaj alınmıştır
eşimle konuşmuştum ama hatırlatayım tekrar
bi de ordan geçerken dikkatimi yüksek gerilim hatları çekiyor hep, evinizin yakınlarında yok değil mi canım, baz istasyonlarına falan cok dikkat etseydin

baldemim yüksek gerilim hattı geçmiyor canım ona dikkat ettim. ama baz istasyonuna bakmadım canım. bakarım.
teşekkürler canım güzel haberlerini bekliyorum 🙂

hayırlısı kızlar yani kısmetimizde yokmuş durmak yok tokiye devam hahaha

hayırlısı olsun sahilimmm.

günaydın huzurum hoşgeldin kuzum hayırlı olsun inş. rabbim utandırmasın tez vakitte ödeme kolaylığı nasip eylesin eşine sana güç kuvvet iş rastlığı nasip eylesin inş. evden sonrada hayırlı bebiş nasip eylesin canım benimmm

çok sağol canım Allah razı olsun. Allah nasip ederse seneye bu zamanlar hamile kalmak istiyorum. eşimle de konuştuk kızlar. daha erken nasip olursa kısmet tabi...

beni özlemedin mi ciklett aşk olsun amaa🙁((
geçmiş olsun cnm amin Rabbim hepimizi korusun
tabiki de özledim kuzucum adını yazmamısım kır kafamı :D:D
amin canım hoşgeldin iyi olmaya çalışıyorum işte idare ediyoruz sen nasılsn
idare ediyorz derken hastamısın kafacım ?
günaydın kızlar çok güzel geçsin haftanız..

eve karar verdik. annemlerin yakınında 3+1. 14 katlı bir binanın 12. katı. gördüğümüz evler içerisinde bütçemize uygun olan en güzel ev diye bunu seçtik arkadaşlar, yüksek katlı olmasına rağmen.

hayırlı olması için dua eder misiniz

sizler ne yaptınız

sahil kuran çıktı mı???
ALlahım utandırmaısn öncelikle huzurum..hayırlı ugurlu ömürlük olsun inşallah..3+1 aldıgında çok iyi olmus..ileride bebşlerin odası olucak rahat rahat 🙂Rabbim olmayanlarada nasip etsin ödeme kolaylıgı versin..huzur mutluluk içinde oturun inşallah 🙂)..
çikletimmmmm yerim seni balım... bende özledim canım
deprem oldu mu gerçekten rüya mıydı?
yok rüya değildi..deprem oluyoken uyandım..yatağın sallanmasına uyandım huzurum..kalbim küt küt..baya uzun sürdü ama..baktım tekirdağda olmus..
kuzummm iyiyim ne olsun geldik işte başladık çalışmaya bende özledim sizi yawwww rabbim korusun hepimizi hayır olsun inş.eşim dün akşam gene işe gitti sabah geldi bu hafta gene gececi
kuzu Allah sabır versin seninde benimde iş saatlerinden yana pek şansımız yok

sahilim kuzum hayırlısı olsun inşallah bidahakine 🙂)
kelebek bana da atsana şu özel mesajı 🙂

cikletcim evet hem boğazlarım çok fena şişti hemde regl oldum 🙁

hamileliği düşünüyordum biliyorsun 🙁 ama geç karar vermişiz anlaşılan..

birde kızlar ya dün az bi böyle pembe oldum sonrasında hiç bişey yok bir garip hastalık sanki anlayamadım gitti..ayrıca 5 gün önce oldum

Geri