sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Aralık 2011 #6.991 kelebek amma yapmışın kuzum ya bir sürü bütün gün mutfakta olurdum ben herhalde hepsinden yendimi böyle çeşit çok yemeklerde ortayamı koyursun tek tek mi servis
kelebek amma yapmışın kuzum ya bir sürü bütün gün mutfakta olurdum ben herhalde hepsinden yendimi böyle çeşit çok yemeklerde ortayamı koyursun tek tek mi servis
B baldem Forum Okuru 19 Aralık 2011 #6.992 esennruzgar' Alıntı: hıh ne kırcam bebeğim kafanı baldemm aldın mı mesajımı cnm Genişletmek için tıkla ... aldım canım ama face öğlenleri açılıyor şirkette o zaman bakcam merak ettim
esennruzgar' Alıntı: hıh ne kırcam bebeğim kafanı baldemm aldın mı mesajımı cnm Genişletmek için tıkla ... aldım canım ama face öğlenleri açılıyor şirkette o zaman bakcam merak ettim
shuzur Daimi Üye Üye 19 Aralık 2011 #6.993 superim, tesadüfüm, çikletim, sahilim, şıpıdıkım canım arkadaşlarım herkese teşekkürler. Allah herkese nasip etsin.. he bide ödeme kolaylığı versin tabi 🙂 Allah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin. aminnnn
superim, tesadüfüm, çikletim, sahilim, şıpıdıkım canım arkadaşlarım herkese teşekkürler. Allah herkese nasip etsin.. he bide ödeme kolaylığı versin tabi 🙂 Allah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin. aminnnn
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #6.994 huzurcum hadi hayırlısı olsun canım çok sevind,m kararsızlık gerçekten kötü birşey şükürki kurtulmuşsun 🙂
huzurcum hadi hayırlısı olsun canım çok sevind,m kararsızlık gerçekten kötü birşey şükürki kurtulmuşsun 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Aralık 2011 #6.996 Kafa' Alıntı: cikletcim evet hem boğazlarım çok fena şişti hemde regl oldum 🙁 hamileliği düşünüyordum biliyorsun 🙁 ama geç karar vermişiz anlaşılan.. birde kızlar ya dün az bi böyle pembe oldum sonrasında hiç bişey yok bir garip hastalık sanki anlayamadım gitti..ayrıca 5 gün önce oldum Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun canım..ıhlamur içeye çalış..bu ay olmaz bidahaki ay olur inşallah kafacım kısmet..
Kafa' Alıntı: cikletcim evet hem boğazlarım çok fena şişti hemde regl oldum 🙁 hamileliği düşünüyordum biliyorsun 🙁 ama geç karar vermişiz anlaşılan.. birde kızlar ya dün az bi böyle pembe oldum sonrasında hiç bişey yok bir garip hastalık sanki anlayamadım gitti..ayrıca 5 gün önce oldum Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun canım..ıhlamur içeye çalış..bu ay olmaz bidahaki ay olur inşallah kafacım kısmet..
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Aralık 2011 #6.998 shuzur' Alıntı: çikletim sen regl oldun mu canım? Genişletmek için tıkla ... oldum huzurum şükür 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 19 Aralık 2011 #6.999 günaydın akasyacım. kafacım çok teşekkürler kızlar haber okudum Allah hayır etsinn. [h=2]AB’nin bitmeyen borç sorunlarının damgasını vurduğu 2011 yılı geride kalmak üzere. 2012 ise daha iyi olmayacak. Ünlü kâhin Roubini, yeni yılda Türk ekonomisinin de zorlanacağını öngördü.[/h]
günaydın akasyacım. kafacım çok teşekkürler kızlar haber okudum Allah hayır etsinn. [h=2]AB’nin bitmeyen borç sorunlarının damgasını vurduğu 2011 yılı geride kalmak üzere. 2012 ise daha iyi olmayacak. Ünlü kâhin Roubini, yeni yılda Türk ekonomisinin de zorlanacağını öngördü.[/h]
shuzur Daimi Üye Üye 19 Aralık 2011 #7.000 cikletimnerde' Alıntı: oldum huzurum şükür 🙂 Genişletmek için tıkla ... stres olmuşundur canım bi kere bana da öyle olmuştu biliyorum. geçmiş olsun.
cikletimnerde' Alıntı: oldum huzurum şükür 🙂 Genişletmek için tıkla ... stres olmuşundur canım bi kere bana da öyle olmuştu biliyorum. geçmiş olsun.