Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Yeni yıla son 12 gün kaldı kızlar...
2011 sizin için nasıl geçti?
2012 den beklentileriniz, umutlarınız neler ?

2011 benim için çok zor geçti haziranda bu zorluklar başladı tanıdıgımı zannettigim insanları tanıyamamışım;2011'in en güzel tarafı bana deger veren insanlar hep yanımdaydı iş anlamında çok basarılı bir yıl oldu 2012 yılı gelsin artık 🙂

Bu arada Şıpıdık bakır çok çabuk akan bir renktir evde boyasanda sonuç aynı tabanı açmışken çikolata kahve yapma altın ışıltılı kahvelerden alsana

Yeni yıla son 12 gün kaldı kızlar...
2011 sizin için nasıl geçti?
2012 den beklentileriniz, umutlarınız neler ?

2011 hayatımı değiştirdi:D:D

Evlendim, hep hayalini kurduğum gelinliği giydim
çok güzel bir düğünüm oldu, muhteşem bir balayı geçirdim
2011in ilk yarısında sürekli koşturdum, eşya aldım ev yerleştirdim
2011 ikinci yarısında yattım
o kadar cok şey yaşadım ki, hamile kaldım, bebeğimi kaybettim, ameliyat oldum, ev aldık, yeni iş buldum......

Rabbim hiçbirimize 2011 yılını aratmasın kızlar, her geçen gün huzurumuz mutluluğumuz sevgimiz artsın:d040:

ben kendi adıma 2011'e teşekkür ediyorum

İleriki zamanlarda daha büyük bişey olmazsa eğer 2011 yılı hayatımın dönüm noktasıydı sanırım. Evlendim barklandım yeni bir hayata başladım. Bu sayade akrabalarımdan filan kimin ne olduğunu anladım biraz. 2011 yılı maddi açıdan zor geçti. 2012 yılıdanda çok umudum yok maddi açıdan borçlarımız hala devam edicek çünkü. İnşallah güzel şeyler getirir yeni yıl...

Bu arada Şıpıdık bakır çok çabuk akan bir renktir evde boyasanda sonuç aynı tabanı açmışken çikolata kahve yapma altın ışıltılı kahvelerden alsana

tam bakırda değil kızıl gibi. gerçi onlarda çabuk akıyor. ben hep kahve tonları filan kullandım. dore kahveler, ışıltılı kahveler, çikolata falan. İkinci kezde bu tonlara boyayım sonra onlara geçerim yine.

şimdi orta şekerli geçen bir yıl geçirdim
yani çok çok güzel şeyler yaşadım evlendim sevdiğime kauştum.
hayatımı çok değiştirdi çokta şanslı bir yldı
ama daha iyi olabilirdi.
2012 den beklentim çok fazla
nedense bu yıl ilk defa içimde başka hisler var
inş. çook güzel bir yıl olur bunu sadece kendim için değil hepiiz için diliyoum
sağlık mutluluk huzur bereket bolluk şans diliyoum

Geri