Niersim konuyu tam okuyamadım ama belliki kızçe canınızı sıkmış.
Canım 6 aylık evliyim ve şunu öğrendim, 3. şahıslar yüzünden huzursuz olmak bizden başkasını huzursuz etmiyor.
Onlar bizi huzursuz görünce nedense mutlu oluyorlar, oğullarını ellerinden aldığımızı düşünüyorlar.
Hiç anlamıyorum bu insanları, insan evladını neden huzursuz ederki?
Kuzum annemler bana kalmaya geldiler.Bende kızçeyi davet ettim.Üzerimde müsait değildi.
Şortla askılı iş yapıyordum.Neyse kızçe geldi.Bende hoş geldiniz erken geldiniz dedim.
Hiç bir şey konuştuk ettik filan.Mutfaga girdim çıktım ağlıyor.
Neden dedim.Erken geldiniz demişim.Özür diledim annemler gelecek şimdi kalın dedim ona rağmen gitti.
Ertesi gün yine dayanamadım kahvaltıya çağırdım hiç bir şey olmamış gibi geldi.İşde böyle.
Anlamak gerçekden zor.
iyilik şekerim gördüğüme sevindim iyi olmanada biraz
valla şöyle etrafıma bakıyorum en iyisinin bile eleştirilcek bişeyi var
yıllardır değişmedi değişmez
yılbaşında bizde toplanıcaz arkadaşlar gelicekler herkes bişeyler getirecek
kendi aramızda tabu falan oynicaz
ertesi gün de annemlere gideriz onların gönlünü alırız
Kuzum annemler bana kalmaya geldiler.Bende kızçeyi davet ettim.Üzerimde müsait değildi.
Şortla askılı iş yapıyordum.Neyse kızçe geldi.Bende hoş geldiniz erken geldiniz dedim.
Hiç bir şey konuştuk ettik filan.Mutfaga girdim çıktım ağlıyor.
Neden dedim.Erken geldiniz demişim.Özür diledim annemler gelecek şimdi kalın dedim ona rağmen gitti.
Ertesi gün yine dayanamadım kahvaltıya çağırdım hiç bir şey olmamış gibi geldi.İşde böyle.
Anlamak gerçekden zor.
Amaaan canımcım, seninkide ağlamak için bahane aramış, güldüm valla çocuk gibi 🙂)
Canım benimki olsa ayynen şöyle derdi 'oğlumun evi ne zaman geleceğimi sanamı sorucam', yani seninki yine ağlamış, benimki olsa kıyametleri koparırdı 🙂)
Boşveeer takmaya değmez...