Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #7.151 kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂
kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂
niers Yeni Üye Üye 19 Aralık 2011 #7.153 Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... İstisnalardan biri denk gelmiş desene.Allahım nazarlardan saklasın Kafacım 🙂
Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... İstisnalardan biri denk gelmiş desene.Allahım nazarlardan saklasın Kafacım 🙂
niers Yeni Üye Üye 19 Aralık 2011 #7.154 akasya son 10 allahım hayırlısını nasip etsin canım.Zaman zaman bunalıyordur evde olmak iyi gelecek sanada bebişede🙂
akasya son 10 allahım hayırlısını nasip etsin canım.Zaman zaman bunalıyordur evde olmak iyi gelecek sanada bebişede🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 19 Aralık 2011 #7.155 akasya22' Alıntı: kızlarr yeni gelebildim acayip yoğun bugün. yeni elemana işleri öğretiyorum. hayırlısıyla 10 günüm kaldı... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canımcım. Hadi hayırlısı dinlenmeye az kaldı 🙂) Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kafacım kızçenin değerini bil 🙂)
akasya22' Alıntı: kızlarr yeni gelebildim acayip yoğun bugün. yeni elemana işleri öğretiyorum. hayırlısıyla 10 günüm kaldı... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canımcım. Hadi hayırlısı dinlenmeye az kaldı 🙂) Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kafacım kızçenin değerini bil 🙂)
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 19 Aralık 2011 #7.156 sahile uzan' Alıntı: şıpı saçalarını kestirdin mi Genişletmek için tıkla ... yok canım ya kestirmek kısmet değil galiba. bugünde ofiste inşaat başladı. 15 gün sürcek. dönüşümlü bile çıkamadık yemeğe.
sahile uzan' Alıntı: şıpı saçalarını kestirdin mi Genişletmek için tıkla ... yok canım ya kestirmek kısmet değil galiba. bugünde ofiste inşaat başladı. 15 gün sürcek. dönüşümlü bile çıkamadık yemeğe.
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #7.157 baldem' Alıntı: görüşmen nasıl geçti kafa Genişletmek için tıkla ... görüşmem daha geçemedi malesef baldemcim 🙁 çünkü amirim o zamandan beri hiç büroya gelmedi ama eli kulagındadır en fazla 1 saate kadar gelir.. of gelsede kurtulsam artıkın valla stresten deli olcam 🙁 inşallah beni anlayışla karşılarya inşallah
baldem' Alıntı: görüşmen nasıl geçti kafa Genişletmek için tıkla ... görüşmem daha geçemedi malesef baldemcim 🙁 çünkü amirim o zamandan beri hiç büroya gelmedi ama eli kulagındadır en fazla 1 saate kadar gelir.. of gelsede kurtulsam artıkın valla stresten deli olcam 🙁 inşallah beni anlayışla karşılarya inşallah
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #7.158 niers' Alıntı: İstisnalardan biri denk gelmiş desene.Allahım nazarlardan saklasın Kafacım 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canım amin 🙂 evet benimki baya bi istisna maşallah 🙂
niers' Alıntı: İstisnalardan biri denk gelmiş desene.Allahım nazarlardan saklasın Kafacım 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canım amin 🙂 evet benimki baya bi istisna maşallah 🙂
niers Yeni Üye Üye 19 Aralık 2011 #7.159 Kafa' Alıntı: görüşmem daha geçemedi malesef baldemcim 🙁 çünkü amirim o zamandan beri hiç büroya gelmedi ama eli kulagındadır en fazla 1 saate kadar gelir.. of gelsede kurtulsam artıkın valla stresten deli olcam 🙁 inşallah beni anlayışla karşılarya inşallah Genişletmek için tıkla ... NE görüşmesi kızlar ben o kısmı kaçırdım kanımca
Kafa' Alıntı: görüşmem daha geçemedi malesef baldemcim 🙁 çünkü amirim o zamandan beri hiç büroya gelmedi ama eli kulagındadır en fazla 1 saate kadar gelir.. of gelsede kurtulsam artıkın valla stresten deli olcam 🙁 inşallah beni anlayışla karşılarya inşallah Genişletmek için tıkla ... NE görüşmesi kızlar ben o kısmı kaçırdım kanımca
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 19 Aralık 2011 #7.160 Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ağzımı açmıcam artık kızçe konusunda. =(( sinirlerim iyicene geriliyor.
Kafa' Alıntı: kızlar konu kızçeler olunca hızınıza yetişilmiyor bakıyorum da benimkide uzakta perşembe günü ilk defa evime gelcekler 🙂 ama benimkinin kimseye zararı yo9k kızlar sağolsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ağzımı açmıcam artık kızçe konusunda. =(( sinirlerim iyicene geriliyor.