canım amirimle işimle ilgili bir konuda görüşücem ve benim için gerçekten önemli..müdürümle konuştum o gayet olumlu baktı olaya ama amirim biraz gelgitlidir korkuyorum valla 🙁
evet canım az kaldı. evden bağlanacağım sizlere inşallah. hafta sonu bebişe bebek arabası baktık çok şeker şeyler var. bu arada biz berk isminden vazgeçtik önerilerinizi bekliyorum.
kızlar cok alakasız bişey sorucam
yeni mutfağımıza karar vermemiz gerekiyor
dün biraz bakındık ben ada tipi istiyorum mutfağı eşimde yer cok su damlar sonra pişman olursun
diyor ama bana pişman olmicak mışım gibi geliyor
sizin fikriniz nedir?
Kimse yapmasın zaten gerçekten. Ben hata ettim galiba...
Sabır sabır ama bazen dayanma gücü kalmıyor.
Ben erken yaşta kocarım yada başka şeyler olur. Zamanla görürüz zaten...
öğleden sonra kimse pek konuşmazdı dediğin gibi konu kısçe olunca geçmişi zor okudum o konuda bende çok şanslıyım şimdilik çok iyi kayınvalidem inşallah hep böyle olur doğum günümde hırka almış bana çok beğendim
Kafacım hakkında hayırlısı olsun.
Bu tarz konuşmalarda çok heyecanlanırdım, patroncum kabul ettiğinde çok mutlu olurdum, saolsun hiçbir dediğime olumsuz cvp vermemişti 🙂)
mutlaka sıkıcı yanlarıda olacaktır evin ama artık sokaklara atarım kendimi gezerim bol bol diyorum. çünkü vucudum kaldırmıyor bu yorgunluğu artık
evet canım az kaldı. evden bağlanacağım sizlere inşallah. hafta sonu bebişe bebek arabası baktık çok şeker şeyler var. bu arada biz berk isminden vazgeçtik önerilerinizi bekliyorum.
kızlar cok alakasız bişey sorucam
yeni mutfağımıza karar vermemiz gerekiyor
dün biraz bakındık ben ada tipi istiyorum mutfağı eşimde yer cok su damlar sonra pişman olursun
diyor ama bana pişman olmicak mışım gibi geliyor
sizin fikriniz nedir?