Kimse yapmasın zaten gerçekten. Ben hata ettim galiba...
Sabır sabır ama bazen dayanma gücü kalmıyor.
Ben erken yaşta kocarım yada başka şeyler olur. Zamanla görürüz zaten...
kızlar cok alakasız bişey sorucam
yeni mutfağımıza karar vermemiz gerekiyor
dün biraz bakındık ben ada tipi istiyorum mutfağı eşimde yer cok su damlar sonra pişman olursun
diyor ama bana pişman olmicak mışım gibi geliyor
sizin fikriniz nedir?
kullanışlı mı bilmiyorum canım ama çok şık durduğu kesin mutfağın genişse çok şık durur bende öyle mutfak istiyordum ama benim mutfağım dar olmuyor L yaptırdık biz kullanışlı oldu kocaman bir tezgahım oldu memnunum
kızlar cok alakasız bişey sorucam
yeni mutfağımıza karar vermemiz gerekiyor
dün biraz bakındık ben ada tipi istiyorum mutfağı eşimde yer cok su damlar sonra pişman olursun
diyor ama bana pişman olmicak mışım gibi geliyor
sizin fikriniz nedir?
canım amirimle işimle ilgili bir konuda görüşücem ve benim için gerçekten önemli..müdürümle konuştum o gayet olumlu baktı olaya ama amirim biraz gelgitlidir korkuyorum valla 🙁
öğleden sonra kimse pek konuşmazdı dediğin gibi konu kısçe olunca geçmişi zor okudum o konuda bende çok şanslıyım şimdilik çok iyi kayınvalidem inşallah hep böyle olur doğum günümde hırka almış bana çok beğendim
Kimse yapmasın zaten gerçekten. Ben hata ettim galiba...
Sabır sabır ama bazen dayanma gücü kalmıyor.
Ben erken yaşta kocarım yada başka şeyler olur. Zamanla görürüz zaten...
yok baldem olmaz artık. yan apartmanda daire var.
öle bişey olsa baştan ol urdu. İstemediler ayrılamadılar o arada kötüydü düşüyodu falan. şu saatten sonrada ayrılmayız. ya gittiği yere kadar gider. yada ben kocamla ayrılırım daha kötü olursak. başka türlü olmaz...
öğleden sonra kimse pek konuşmazdı dediğin gibi konu kısçe olunca geçmişi zor okudum o konuda bende çok şanslıyım şimdilik çok iyi kayınvalidem inşallah hep böyle olur doğum günümde hırka almış bana çok beğendim
Kafacım hakkında hayırlısı olsun.
Bu tarz konuşmalarda çok heyecanlanırdım, patroncum kabul ettiğinde çok mutlu olurdum, saolsun hiçbir dediğime olumsuz cvp vermemişti 🙂)
Canımcım bu saatten sonra evde pek sıkılacağını zannetmiyorum.
Zaten bebek telaşından zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.
sağol canım benim.. ya aslında ben birşey istemiyorum öyle,,sadece birimimi değiştirmek istiyorum başka birime geçmek istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir 🙂
Ya ben okadar soğudum ki ne bana bişey alsın ne bişey yapsın.
Benimle çok az konuşsun durmadan Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık demesin istiyorum yeter.