huzur hoşgeldin canım nasılsın?..
niersim geçmiş olsun..yıl sonu yoğun olursun anlıyorum seni..az daha sık dişini stres yapma..yapsan da bitmez işler yapmasanda kuzum..
hep öyle huzurlu mutlu olun eşinle..
huzur hoşgeldin canım nasılsın?..
niersim geçmiş olsun..yıl sonu yoğun olursun anlıyorum seni..az daha sık dişini stres yapma..yapsan da bitmez işler yapmasanda kuzum..
hep öyle huzurlu mutlu olun eşinle..
Valla kuzucum doğru diyorsun yaptıkça fazlası geliyor zaten.
Ama bitmek zorunda.Şimdi üzerine düşmessem ayın sonuna doğru müşteriler aramaya başlıcak bu sefer iyice sıkışıcam.
Ama dünki gibi sitrese sokmıcam kendimi.Arada laklak sonra iş🙂 Amin canım benim cümlemiz inşallah.
Ay çok hoşsun niki yaa Kız dürt eşini o zaman kesilir.
Benim eşimde ağzından nefes alıyor öyle rahatsızlık derecesinde hormala huyu yok ama ben arada dürtüyorum🙂
Eşimde beni öpüyor sonra yeniden uykuya dalıyoruz
inşallah düzelir. benim bu aralar düzeldi gibi.
uykularım bölünmeden uyuyabiliyorum alıştım galiba yatağa eve.
inşallah hayırlısı olsun hakkında ciklet. tazminatın alacağı çoksa yakma canım 5 ay için.
Sonuçta eşin hamileyken çalıştırmak istemiyor. Seninde tam anlamıyla çalışma isteğin yok gbi geliyor bana bu süreçte. Ama benim fikrim herzaman çalışmak daha iyi. hatta hamileliğin ilk zamanları çalışmak yararlı bile olabilir
hamilelikte çalışmak zor olur diye çalışmak istemiyorum ama artık öyle düşünmüyorum çalışmak daha zinde tutucak beni..
kuzu bu 5aylık zaman ne anlamadım..çıkarsam şayet temmuzun başında çıkıcam..şimdi neden çıkayım
Ay çok hoşsun niki yaa Kız dürt eşini o zaman kesilir.
Benim eşimde ağzından nefes alıyor öyle rahatsızlık derecesinde hormala huyu yok ama ben arada dürtüyorum🙂
Eşimde beni öpüyor sonra yeniden uykuya dalıyoruz
benimde eşim sağından soluna dönerken yorganıda kendiyle tur attırıyor ben üstüm açılınca gözlerimde açılıyoryorganı bir çekiyorum ne olduğunu şaşırıyor garibim kıyamam