Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın hatunlar ben geldim.

Dün çok rahatsızdım.İş o kadar yoğun du öyle sitres yapmışım ki başımın ağrısından duramadım.
Eve gittim direk yattım.Eşim aramış mesaj atmış teli bile duymamışım.
Merak etmiş.Eve bakmış ışıklar yanmıyor,bu sefer iyice korkmuş
Bir umut eve geldim diyor.Kıyamam geldi uyandırdı beni sarıldı.Öpüyor kokluyor.
Bebek gibi bakdı bana.Yemeğini kendi hazırladı.Dedim toparlama ben yaparım yarım dedim.Sen dinlen fıstığım dedi.
Bendede tabi bir naz bir naz🙂🙂🙂Kalktım bakdım her yeri toparlamış.Çamaşırlar vardı onları almış içeri,bulaşıkları yıkamış.
Sabah sabah aşka geldim kocişimi özledim🙂🙂

evt kuzucum..temmuzda eşim 1 ay ben 15 gün izinliyim hem tüm tetkiklerini yaptıralım bende 1 ayımı tmamen kullanmak istiyorum seninle dedi..
kafamız rahat olsun dedi..ama ben çalışmak istiyorum dedim..sonrasında zaten nasip olursa 1 ay sonra hamilesin..seni çalıştırmam dedi..ben çalışmak istiyorum ama izinde yapmak istiyorum onunla..

boşver canım ya eşinle güzel tatilini yap. geçen seferki hatanı yapma yani adamın hevesini kırma. bir kaç ay daha işe gitsen ne olacak ki.

evt kuzucum..temmuzda eşim 1 ay ben 15 gün izinliyim hem tüm tetkiklerini yaptıralım bende 1 ayımı tmamen kullanmak istiyorum seninle dedi..
kafamız rahat olsun dedi..ama ben çalışmak istiyorum dedim..sonrasında zaten nasip olursa 1 ay sonra hamilesin..seni çalıştırmam dedi..ben çalışmak istiyorum ama izinde yapmak istiyorum onunla..

Bence eşinle birlikde ol ciklet.Eşin güveniyor ki geçinebileceğinize çalışmanı istemiyorum.
Sende hayırlısıyla hamileliğini zorlanmadan yaşar bebişine ayırırsın zamanını.
Hem iş hem ev hem bebiş gerçekden zor.Allahım hayırlısını nasip etsin.Doya doya tatilinizide yapın ohhh

Günaydın hatunlar ben geldim.

Dün çok rahatsızdım.İş o kadar yoğun du öyle sitres yapmışım ki başımın ağrısından duramadım.
Eve gittim direk yattım.Eşim aramış mesaj atmış teli bile duymamışım.
Merak etmiş.Eve bakmış ışıklar yanmıyor,bu sefer iyice korkmuş
Bir umut eve geldim diyor.Kıyamam geldi uyandırdı beni sarıldı.Öpüyor kokluyor.
Bebek gibi bakdı bana.Yemeğini kendi hazırladı.Dedim toparlama ben yaparım yarım dedim.Sen dinlen fıstığım dedi.
Bendede tabi bir naz bir naz🙂🙂🙂Kalktım bakdım her yeri toparlamış.Çamaşırlar vardı onları almış içeri,bulaşıkları yıkamış.
Sabah sabah aşka geldim kocişimi özledim🙂🙂

geçmiş olsun canım. dün bende de acayip bir baş ağrısı vardı. sanırım ultrasyon stresinden. ilaçta alamadım çektim öyle ağrıyı.

boşver canım ya eşinle güzel tatilini yap. geçen seferki hatanı yapma yani adamın hevesini kırma. bir kaç ay daha işe gitsen ne olacak ki.
onunla tatile gidebilmem için işten ayrılmam gerekiyo..onun izni 1 ay benim 15 gün..hamileliktede çalıştırmak istemiyo..haklarım var onlarada üzülüyorum..
ikna edersem iyi olursam gebelikte çalıştırır..ama 1 aylık tatilde bende onunla olayım istiyo..

geçmiş olsun canım. dün bende de acayip bir baş ağrısı vardı. sanırım ultrasyon stresinden. ilaçta alamadım çektim öyle ağrıyı.

Oy oy geçmiş olsun akasyacım.Sitres yapma kendine kıyamam.
Eşim ha diyince ilaç almaya karşı o nedenle bende çektim ağrıyı malesef.
Zaten yatmaya yakın şükür kendime geldim.
Eşime diyorum ki.Alnımı öper misin?Öpüyor ağrım geçti diyorum nasıl gülüyor🙂🙂

bilmiyorum şıpı ya uyku düzenim bir kç aydır yine bozuldu

inşallah düzelir. benim bu aralar düzeldi gibi.
uykularım bölünmeden uyuyabiliyorum alıştım galiba yatağa eve.

onunla tatile gidebilmem için işten ayrılmam gerekiyo..onun izni 1 ay benim 15 gün..hamileliktede çalıştırmak istemiyo..haklarım var onlarada üzülüyorum..
ikna edersem iyi olursam gebelikte çalıştırır..ama 1 aylık tatilde bende onunla olayım istiyo..

inşallah hayırlısı olsun hakkında ciklet. tazminatın alacağı çoksa yakma canım 5 ay için.
Sonuçta eşin hamileyken çalıştırmak istemiyor. Seninde tam anlamıyla çalışma isteğin yok gbi geliyor bana bu süreçte. Ama benim fikrim herzaman çalışmak daha iyi. hatta hamileliğin ilk zamanları çalışmak yararlı bile olabilir :D:D

Geri