hamilelikte çalışmak zor olur diye çalışmak istemiyorum ama artık öyle düşünmüyorum çalışmak daha zinde tutucak beni..
kuzu bu 5aylık zaman ne anlamadım..çıkarsam şayet temmuzun başında çıkıcam..şimdi neden çıkayım
5 ay ortalama 6 7 de olabilir. şunun için yazdım. Hani temmuzda çıkıcan ya işten ve çocuk çalışmalarınada başlıcan hemen hamile kalırsan ocak gibi falan çıkıcan işten. 5 6 ay çalışmış olucaksın yine. bu sürede tazminatın çoksa hiç yakmadan al gitsin demek istedim 🙂
zamannnnnn ahh zamannn nasıl geçiyorsun böyle hiç anlamıyorum..hatırlıyorum da siz üçüznü birden siteden gidiceksiniz diye burda ağlamıstım..ahh ahh ..
huzurla nice aylara kuzum
o sorun bendede var oldu bitti uykum çok hafiftir. eşiminde ağır zor kalkar 😀
evvelsi gün ben bi kabus gördüm heralde ama hatırlamıyorum. Sağa sola dönmüşüm sayıklayarak en sonunda bağırarak uyanmışım 🙂 Eşim sesime kalkmış noluyo diye 😀
Sonra bana su getirdi içtim yattım tekrar. Benimki uyuyamamış 🙂
benimde eşim sağından soluna dönerken yorganıda kendiyle tur attırıyor ben üstüm açılınca gözlerimde açılıyoryorganı bir çekiyorum ne olduğunu şaşırıyor garibim kıyamam
Benim eşimde tam tersi.Kendi üzeri açılır fark etmez.
Benimki açılsın anında uyanıyor bir bakıyorum üzerimi örtüyor.Öfflüyorum pöflüyorum bu sefer kahkahayı basıyor.
Geçen gece uyku sersemi beni rahat bırak lütfen boğuluyorum demişim🙁
Çok üzerime düşüyor ama ne yapayım.Canımdan can ya sonra özür diledim tabi.
Fıstığı olur öyle alınır mıyım hiç uyuyordun çok şekerdin diyor🙂