kızlarr benm eletrık faturam 80 tl gelmştı bu ay hep gece 10 dan sonra calıstırdım herseyı bakalm kac gelecek
sahillo bende kredi kartımı esnek hesapları kapattım hiç borcum yokk eşime ALLAH kolaylık versin🙂bazen kızdıryorum sen düşün bnm borcum yok diye🙂
şıpıdık su saatini kontrol ettirin mutlaka kaçak vardır bizimde bir kere olmuştu meğer apartmann su borusu patlamış hepsini biz ödemek zorunda kaldık düşünsene yapıldı ama 250 tl fatura ödedik zaten geceleri sessizlkte apartmanda su sesi geliyordu çözdük sorunu ama faturayıda ödedik kaç ton su harcamışsınız ki okdar fatura gelmiş bn kontrol ettirin derim
tesadüf valla canım biz evlenmeden nişanlıykende kayınvalidem faturaları öderdi ozaman da fiyatını sormazdım ama hep "Biz iki kişi yaşıyoruz ama 5-10 kişi yaşıyomuşuz gibi fatura geliyor" derdi. Ben gelincede biraz daha artmış olabilirde olmayabilrde eski faturalara bi ara bakim merak ettim bende ha
size faturalar neden bu kadar cok geliyor kızlar?
bize su 16 geldi elektrik 28 doğalgaz da 19 lira
elektrik cok ütü yaptığım icin ve eşim sürekli notebookunu şarj ettiği için cok geliyor diye düşünüyoruz
bize 70 -80 gelse şok oluruz
bize 70 falan gelse kaynanam sevinir haklı olarak.
yanlış bişi var bizde ama anlamadım. ben zaten evde yokum gündüz. akşamda bi çay yapıyorum ketılla okadarmı yakıyo ya.
size faturalar neden bu kadar cok geliyor kızlar?
bize su 16 geldi elektrik 28 doğalgaz da 19 lira
elektrik cok ütü yaptığım icin ve eşim sürekli notebookunu şarj ettiği için cok geliyor diye düşünüyoruz
bize 70 -80 gelse şok oluruz
bizede fatura sizinkine çok yakın geliyor bende 80 ni duyunca şaşırıyorum su 4 elektrik 24 doğalgaz 2 aylık olarak 50 geldi bizede yaşam tarzımız benziyor heralde baldem bizdede ütü çok çalışıyor birde benim ütüm buhar kazanlı 🙂
evet ya. ama şu kombi yapılsın bakalım ozamanda çok gelirse kesin suborularında bişi vardır.
tesadüf valla canım biz evlenmeden nişanlıykende kayınvalidem faturaları öderdi ozaman da fiyatını sormazdım ama hep "Biz iki kişi yaşıyoruz ama 5-10 kişi yaşıyomuşuz gibi fatura geliyor" derdi. Ben gelincede biraz daha artmış olabilirde olmayabilrde eski faturalara bi ara bakim merak ettim bende ha
bana elektrik 38 su 26 doğalgaz 87 gelmişti en son..
ki fırını çalıştırdıgım ayda 38 gelmişti bu ay tık yok yine 38 anlamadım gitti..
sömürüp duruyolar nolcak
bizede fatura sizinkine çok yakın geliyor bende 80 ni duyunca şaşırıyorum su 4 elektrik 24 doğalgaz 2 aylık olarak 50 geldi bizede yaşam tarzımız benziyor heralde baldem bizdede ütü çok çalışıyor birde benim ütüm buhar kazanlı 🙂
biz beyaz eşyamızı alırken adam bize en çok elektrik tüketimini elektrikli aletler etkiliyor demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum
acaba diorum beyaz eşyalar mı fazla elektrik harcıyor.
bir sayaç alıp hepsini sırayla denemek mantıklı olabilir
benim iki balkon var. kapalı balkona asıyorum evdeysem hava güzelse açığa.
evde kurutmayı da seviyorum çünkü çamaşırların kokusu üstünde kalıyo ama çok sağlıklı değil işte.