benimkide buhar kazanlı tesadüf, icindeki su bitsin diye ha babam ütü yapıyorum 2 saat 3 saat
iğhhh aklıma ütü gelince kötü oluyorum
suyumu çok mu koyuyorsun ki canım ben az koyuyorum 1saatte ütüm btnce su çok az kalmış oluyor
benimkide buhar kazanlı tesadüf, icindeki su bitsin diye ha babam ütü yapıyorum 2 saat 3 saat
iğhhh aklıma ütü gelince kötü oluyorum
çok romantiksin nikiiierkek olsaydın kaçırmazdım seni
şaka bi yana bence harika bişi olur nikim..ne güzel görümcesin kız![]()
kardeşim evlenme teklifi yapacak bu hafta sonu ben şık bir restauranta ilk menünün içine teklifini yazmalı sonra yemek tabağında yüzük ve çiçekler gelsin ve teklifi yapsın dedim nasıl caba değişik fikri olan var mı dün tektaşınıda aldık sırada teklif kaldı![]()
suyumu çok mu koyuyorsun ki canım ben az koyuyorum 1saatte ütüm btnce su çok az kalmış oluyor
çok romantiksin nikiiierkek olsaydın kaçırmazdım seni
şaka bi yana bence harika bişi olur nikim..ne güzel görümcesin kız![]()
ooo cok güzel bir fikir
cok romantik
bilmiyorum ki canım çamaşır gözüme cok geliyor bende su bitmesin diye cok koyuyorum
7 ay'dır kullanıyorum her seferinde aynı şeyi yapıyorum 😕
ahh kuzu ahh bana hala evlilik teklifi yapmayı planlıyo benim herif..bize yapmayanlar utansın kuzu ama bana ne yapılmadıysa 5 katını kardeşim için yaparım yani memnuniyetle

bize yapmayanlar utansın kuzu ama bana ne yapılmadıysa 5 katını kardeşim için yaparım yani memnuniyetle

şimdi yeni çıkan makinelerde kurutma özelliğide varmış. Biz evlenmeden bu eşyaları almadan çıkarsaydılar yada vardı benimmi haberim yoktu acaba.

uyku bastııı fena haldeee![]()

ahh kuzu ahh bana hala evlilik teklifi yapmayı planlıyo benim herif..
yapamadım içimde kaldı diyo utanmıyoda arkadaş yaa![]()
süpermiş benim eşim evllilik teklifi etti ama çıkma teklifi etmemişti ne olduğunu anlaamdım oyuna getirdin beni diyor