hayır huzur ya öyle bi abanıyolarki kaşa hassas sonucta yavas yavas al acıtma canını insanın..
sonra tek tek gözümün üstü yara oluyo..
aldır cnm yüzün gözün açıldı diyo benim kociş
ne yalan söyliyeyim benimde içime otururdu neden o kadar pahalıymış ya yapımı o kadarda zor değil ben bir kaç kez niyetine girdimde file badem yoktu birde beceremezsem diye bademe kıyamadım deneyemedim belki esen dener bizi cesaretlendirir bizde istediğimiz kadar yeriz sende o cafenin önünde yersin🙂
tesadüf cnm aklımda makaron benim
ama bir türlü elim değmedi
bu aralarda biraz halsizim pek birşey yapamıorum
yeniyıldan sonra yaparım herhalde.
çok pahallı oluyorlar dışarda.
ciklet imajmı değiştirdin ya ben boyatsam mı boyatmasam mı kararsızım
şıpıdık boyattın mı sen
ya kızlar evde epey miktarda salam var bozulmadan tüketmek istiyorum kahvaltıda salam kızarttım salamlı omlet yaptım ama bitiremedim salamı kahvaltı için salamlı başka ne yapabilirim
şıpıdık boyattın mı sen
şıpıdık boyattın mı sen
esencim boyattım canım..eski halime döndüm..bide kızlar benim saçlarım ya fön istiyo yada toplucaksın başka çaren yok..aşırı kabarıyo.dün elidorun bi kremi vardı onu aldım duştan sonra sürdüm yumusacık ipek gibi oldu yatıştı..sizinde önerileriniz varsa beklerim..
şipicim sonbahar kızılı çok güzel bi kızıldır..bak normalde kızılı sevmem ama sonbahar kızılını severim..
ya kızlar evde epey miktarda salam var bozulmadan tüketmek istiyorum kahvaltıda salam kızarttım salamlı omlet yaptım ama bitiremedim salamı kahvaltı için salamlı başka ne yapabilirim