tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2011 #8.451 şıpıdık ve çetesi mi hemen inceliyorum sağol haber verdiğin için
nickimi kim yedi Hamiş Melek 26 Aralık 2011 #8.452 cikletimnerde' Alıntı: niki bu arada cuma eve gidince gözleme yaptım ama ıspanaklı.. 5 yufkadan 4 gözleme kaldı inanırmısın 4 kilo aldım 6 ayda banamısın demiyorum Genişletmek için tıkla ... 4 gözleme iyi kalmış yine kuzu bizde hiç kalmıyor benim tariften mi yaptın 🙂) yufka iyidir ya çok kullanılıyor da nasıl mufaza ettin kız yufkaları
cikletimnerde' Alıntı: niki bu arada cuma eve gidince gözleme yaptım ama ıspanaklı.. 5 yufkadan 4 gözleme kaldı inanırmısın 4 kilo aldım 6 ayda banamısın demiyorum Genişletmek için tıkla ... 4 gözleme iyi kalmış yine kuzu bizde hiç kalmıyor benim tariften mi yaptın 🙂) yufka iyidir ya çok kullanılıyor da nasıl mufaza ettin kız yufkaları
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Aralık 2011 #8.453 CeMoŞ' Alıntı: sevgili ŞIPIDIK ve çetesi sitemizdeki bir yeniliği haber vermek için girdim topiğnize artık profilinize müzüik yükleyebileceksiniz melekler profilinize girenleri çok güzel şarkılarla karşılayacaksınız🙂 örnek olarak benim profilime girip bakabilirsiniz aşağıda vereceğim linkte ayrıntılar var melekler hepinize keyifli sohpetler 🙂 PROFİLİNDE ŞARKI ÇALSIN Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cemoş 🙂))
CeMoŞ' Alıntı: sevgili ŞIPIDIK ve çetesi sitemizdeki bir yeniliği haber vermek için girdim topiğnize artık profilinize müzüik yükleyebileceksiniz melekler profilinize girenleri çok güzel şarkılarla karşılayacaksınız🙂 örnek olarak benim profilime girip bakabilirsiniz aşağıda vereceğim linkte ayrıntılar var melekler hepinize keyifli sohpetler 🙂 PROFİLİNDE ŞARKI ÇALSIN Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cemoş 🙂))
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Aralık 2011 #8.454 nickimi kim yedi' Alıntı: 4 gözleme iyi kalmış yine kuzu bizde hiç kalmıyor benim tariften mi yaptın 🙂) yufka iyidir ya çok kullanılıyor da nasıl mufaza ettin kız yufkaları Genişletmek için tıkla ... cuma aldım yufkayı o akşamda kociş gelene kadr yetiştirdim kuzu..yufkam yoktu öncesinde
nickimi kim yedi' Alıntı: 4 gözleme iyi kalmış yine kuzu bizde hiç kalmıyor benim tariften mi yaptın 🙂) yufka iyidir ya çok kullanılıyor da nasıl mufaza ettin kız yufkaları Genişletmek için tıkla ... cuma aldım yufkayı o akşamda kociş gelene kadr yetiştirdim kuzu..yufkam yoktu öncesinde
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Aralık 2011 #8.455 cikletimnerde' Alıntı: cuma aldım yufkayı o akşamda kociş gelene kadr yetiştirdim kuzu..yufkam yoktu öncesinde Genişletmek için tıkla ... cemoşşş teşekkürler ben yaptm bile tıklayın bana
cikletimnerde' Alıntı: cuma aldım yufkayı o akşamda kociş gelene kadr yetiştirdim kuzu..yufkam yoktu öncesinde Genişletmek için tıkla ... cemoşşş teşekkürler ben yaptm bile tıklayın bana
aşkkelebeği Hamiş Melek 26 Aralık 2011 #8.456 tesadüf sana salaamın nasıl yapıldıgını soylesem bırdaha agzına atmazsn bnm arkd.calısıyor anlatıyor kusuodum az daha aman sakın yeme at gıtsın kuzu kızlar bızde kızceye gıtmıos yılbasnda banaküs mü ne aramadı bırdaha hatta bn aradgımda konusmadı eşimi istedi telefona nasılsın dıom oğlumu ver dıyorrr salak mıdır nedır teyzemn cesmede otelı vr o aradı ılla geln dıyorr ablam cagırdı poff bır plan yapmadık gıttk
tesadüf sana salaamın nasıl yapıldıgını soylesem bırdaha agzına atmazsn bnm arkd.calısıyor anlatıyor kusuodum az daha aman sakın yeme at gıtsın kuzu kızlar bızde kızceye gıtmıos yılbasnda banaküs mü ne aramadı bırdaha hatta bn aradgımda konusmadı eşimi istedi telefona nasılsın dıom oğlumu ver dıyorrr salak mıdır nedır teyzemn cesmede otelı vr o aradı ılla geln dıyorr ablam cagırdı poff bır plan yapmadık gıttk
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Aralık 2011 #8.459 kelebek senin kızçe senle niye konuşmuyomuş. oğlumu ver deyince keşke deseydin ki ben iyiyim kızçem sen nasılsın
kelebek senin kızçe senle niye konuşmuyomuş. oğlumu ver deyince keşke deseydin ki ben iyiyim kızçem sen nasılsın
B baldem Forum Okuru 26 Aralık 2011 #8.460 kelebek sende kocanla ve arkadaşlarınla geçir yılbaşını kızçene o kadar meraklı değilsindir diye umuyorum 😀
kelebek sende kocanla ve arkadaşlarınla geçir yılbaşını kızçene o kadar meraklı değilsindir diye umuyorum 😀